V.K. u Vijesti

Leonardo DiCaprio ponovo ljubi? Evo što se zna o 22-godišnjoj studentici

Još od srpnja šuška da postoji nešto između studentice i slavnog oskarovca...

7. rujna 2022 13:18
Tko je Maria Beregova?

Tko je Maria Beregova? Foto: screenshot via Instagram@maria.beregova

U svijetu showbizza često se "šuška" o ljubavnim životima zvijezda, a lijepe studentice ponekad završe u središtu medijske pozornosti, iako samo zbog slavnih potencijalnih partnera.

I dok je nedavno prekid Piquea sa Shakirom (zbog studentice) punio stupce domaćih i inozemnih medija, očito je da zvijezde vole mlade, ali i obrazovane i pametne djevojke jer, prema zadnjim informacijama, i oskarovac Leonardo DiCaprio bacio je oko na studenticu.

vezano Slika nije pronađena Laganini Studentica se udala za 80-godišnjeg umirovljenika: 'Naša je ljubav sirova i lijepa'

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Beregova✨ (@maria.beregova)


Naime, nakon poplave memeova zbog prekida s dotadašnjom djevojkom Camilom Morrone (nedugo nakon što je napunila 25 godina), počelo se šuškati da je opet u vezi, i to s 22-godišnjom studenticom i modelom ukrajinskog porijekla Mariom Beregovom.

Glumac je navodno slikan s modelom u Saint Tropezu još u srpnju, mjesec dana prije nego što je prekinuo s 25-godišnjom Camilom.

vezano Slika nije pronađena Nakon predavanja Otišao s 1000 kuna: Student nije znao kako se piše ime jednog od najpoznatijih glumaca današnjice – znate li vi?

Jedan je Australski radio intervjuirao mladu Camilu o njenom susretu s Leom. "Ne mogu razgovarati ni o čemu vezanome za svoj privatni život", tada je rekla.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Beregova✨ (@maria.beregova)


Tko je Maria?

Porijeklom iz Ukrajine, Maria se tijekom odrastanja selila čak nekoliko puta da bi se napokon s obitelji skrasila u Švicarskoj. Kako piše the Tab, njeni su roditelji vlasnici privatne farmaceutske kompanije, a Maria se, kao mlađa, obrazovala u privatnom internatu.

vezano Harry Styles Akademska četvrt Na ovom sveučilištu odsad uče o megapopularnom Harryju Stylesu: Interes studenata ogroman, stvorila se lista čekanja

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Beregova✨ (@maria.beregova)


Zanimljiva je vijest da je Maria već bila u braku, iako ima samo 22 godine, s 30-godišnjim Ahmedom Masoudom Abdelhafidom, vlasnikom modne kompanije te kompanije za prodaju nekretnina. Prekinuli su u srpnju kada je fotografirana na Saint Tropezu s DiCaprijem.

vezano Vijesti 57 godina razlike: Umirovljenik i studentica planiraju vjenčanje iako se nikad nisu vidjeli uživo

Iako se ne zna na kojem točno sveučilištu Maria studira, The Tab javlja da ona navodno studira poslovno pravo u Londonu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Beregova✨ (@maria.beregova)


Iako joj je trenutni "studentski posao" angažman modela, Maria u budućnosti želi raditi u obiteljskoj kompaniji. Maria je i na društvenim mrežama prava zvijezda jer su prati skoro 75 tisuća ljudi, a na Instagramu se hvali luksuznim životom i čestim putovanjima.

Još vijesti