P.S. u Postani student

Učenik doveo neočekivanu pratnju za maturalnu večeru: „Želio sam joj se odužiti, odrastao sam uz nju“

Osamnaestogodišnji maturant izrazito je ponosan na svoju baku koja mu je bila pratnja na maturalnoj večeri

23. svibnja 2023 13:44
Učenik i baka kao pratnja na maturalnoj večeri

Učenik i baka kao pratnja na maturalnoj večeri Foto: Radio televizija Rožaje/Facebook

Mnogi učenici svoje srednjoškolsko obrazovanje uskoro privode kraju. Samim time, trenutno su na snazi razni događaji kojima učenici slave završetak još jedne obrazovne stepenice, a nema škola koje propuštaju i maturalnu večeru kojoj se učenici posebno vesele.

Ono što je specifično jest da pojedini učenici na maturalnu večeru uzimaju i pratnje, a najčešće su to njihovi dečki i cure ili prijatelji, odnosno prijateljice.

No, ovaj učenik napravio je potpuno drugačiji i neočekivani potez! Osamnaestogodišnji Medo Juković iz Crne Gore na svoju je maturalnu večeru odlučio povesti vlastitu baku. Ne curu, ne prijateljicu, ne majku, već baku koja za njega ima posebno mjesto u njegovom srcu.

Medo je za Telegraf.rs otkrio zašto je odlučio da baka bude njegova pratnja na maturalnoj večeri.

„Ideja da onda ide sa mnom bila je jedina ispravna, kako da vam kažem, ta žena je uvijek bila uz mene, radila je ono nemoguće i želio sam joj se, na neki način, odužiti. Odrastao sam uz nju i ona je bila tu uvijek, kada je bilo lijepo, ali i kada nije“, rekao je osamnaestogodišnji maturant.

Reakcije drugih bile su pozitivne i baka je svim uzvanicima bila ugodno iznenađenje. Ne samo to, već su Medo i njegova baka postali glavna atrakcija, ali i tema tog dana, s obzirom na to da su se njihove slike, kao i videa gdje šeću po crvenom tepihu, dijelila na svim društvenim mrežama.

@medoliino #fyp #prom ♬ original sound - medo

Za maturalnu svečanost se nisu dugo pripremali, kako navodi Medo, ali su se trudili da sve zajednički usklade, pogotovo na crvenom tepihu.

„Ponosan sam na sebe i svoju baku“, istaknuo je maturant.
 

izvor: www.telegraf.rs

Još vijesti