M. P. u Vijesti

Udruga studenata pokazala veliko srce: Humanitarnim kvizom prikupljat će se sredstva za pomoć stradalima

Sva skupljena sredstva biti će uplaćena na račun udruge AEGEE Hatay

24. veljače 2023 12:15
Humanitarna akcija

Humanitarna akcija Foto: Silent_1/Shutterstock

Posljedice snažnog potresa koji je pogodio Tursku i Siriju su zastrašujuće, zgrade su oštećene, a preživjeli su ostali bez krova nad glavom. Spasioci se neumorno bore, tisuće ljudi još je pod ruševinama, a donacije za stradale se svakodnevno skupljaju.

Udruga studenata AEGEE Zagreb pokazala je veliko srce za stradale u potresu i organizirala humanitarni kviz za prikupljanje donacija. Kviz će se održati u jazz baru Melin, u utorak 28. veljače s početkom u 20 sati, a cijena kotizacije biti će dva eura, piše na službenim stranicama Udruge.

AEGEE jedna je od najvećih interdisciplinarnih udruga studenata u Europi koja promovira europsku svijest preko studentske mobilnosti, a osnovana je 1993. godine. Tijekom svih ovih godina postojanja organizirali su niz događanja na lokalnoj i europskoj razini. Tečajevi stranih jezika, konferencije, ljetne škole i kulturne razmjene samo su neke od aktivnosti ove Udruge koja neprestano širi svoju mrežu članova, stoji na stranici aegee-zagreb.com.

Sva skupljena sredstva biti će uplaćena na račun udruge AEGEE Hatay, osim obavezne kotizacije za sudjelovanje u kvizu, skupljat će se donacije sukladno s mogućnostima studenata. Prijaviti se možete na linku, ukoliko ne možete sudjelovati u kvizu, svoju donaciju možete uplatiti na broj računa koji se nalazi na društvenim mrežama udruge AEGEE Zagreb.

Još vijesti