V.K. u Vijesti

Krenuo na obranu diplomskog rada, našli ga mrtvog u šumi: 'Imao je savršen život'

Studentovo tijelo su prinašli u šumi. Toga dana je krenuo na obranu svog diplomskog rada.

2. lipnja 2022 14:30
Tragična smrt studenta uoči obrane diplomskog rada

Tragična smrt studenta uoči obrane diplomskog rada Foto: shutterstock by jangra8nrj

Mladić Vuk Grbović jučer je pronađen u Zvezdarskoj šumi u Beogradu nakon dvodnevne potrage, nakon što je nestao kada je krenuo na fakultet kako bi obranio svoj diplomski rad.

Kako piše Blic, Vuk je svoj automobil ostavio pored jednog kafića u Zvezdarskoj šumi nakon čega mu se gubi svaki trag, iako mu je signal mobitela lociran nedaleko odatle.

vezano Slika nije pronađena Akademska četvrt Fakultet hrvatskih studija proglasio 7 dana žalosti: 'Njihova dobrota i vedrina neka nam budu poticaj da brinemo jedni za druge'

"Više od 60 ljudi sudjelovalo je u potrazi za nestalim muškarcem. Jučer u prijepodnevnim satima pronađeno je obješeno tijelo u Zvezdarskoj šumi. Obitelj i prijatelji pomogli su u identifikaciji i utvrđeno je da je riječ o nestalom Vuku", potvrdio je anonimni izvor za Blic.

Radi li se doista o samoubojstvu, utvrdit će istraga svih okolnosti zbog kojih je došlo do ove tragedije.

Zvali ga s fakulteta...

"Inspektori su uzeli izjave svjedoka, obitelji i prijatelja, radi se na rasvjetljavanju slučaja", dodao je.

Vijest o pronalasku studentovog tijela potvrdio je njegov brat koji je ujedno zamolio i za razumijevanje. Kako pišu, dan prije pronalaska tijela, brat Veljko je ispričao da je za nestanak brata saznao kada su zvali s Kineziološkog fakulteta da pitaju zašto se Vuk nije pojavio na obrani svog diplomskog rada.

vezano Slika nije pronađena Vijesti Užas u Mostaru: Studentica se objesila u hotelskoj sobi – pronašla ju prijateljica

"S fakulteta na koji je išao na obranu rada, pozvali su mog oca, koji je tamo bio profesor, da pitaju gdje je Vuk. Zatim je otac zvao brata, ali se on od tada nije javljao", ispričao je brat.

"Posljednja osoba koju je zvao bila je naša majka, a nakon toga je nestao. Kad smo došli u šumu, razbio sam prozor na njegovom automobilu, mislio sam da ću unutra pronaći njegov mobitel ili nešto drugo, međutim, tamo nije bilo ničega", komentira dalje brat preminulog.

"Imao je savršen život"

Inače, u potragu su se uključili članovi obitelji, ali i veliki broj prijatelja i poznanika koji su za drugi medij kazali kako ne mogu doći k sebi od šoka i da ne mogu ni pretpostaviti zašto se ovo dogodilo.

vezano Slika nije pronađena Vijesti Strašna tragedija: Još jedan student s Fakulteta hrvatskih studija poginuo tražeći nestalog kolegu

"On je imao savršen život. Imao je dvoje djece i ništa nije ukazivalo da bi se ovakva tragedija mogla dogoditi. I dalje ne možemo vjerovati da je mogao sebi nauditi", ispričali su za Kurir poznanici.

Vukov otac Miljan Grbović je inače bivši profesor Fakulteta sporta i fizičkog odgoja i proslavljeni kondicijski trener koji je surađivao s brojnim vrhunskim sportašima.

vezano Velika tuga na fakultetu. Vijesti Tuga na ZŠEM-u: 36-godišnji profesor izgubio bitku s dugom i teškom bolešću

izvor: blic.rs

Još vijesti