P.S. u Vijesti

Varaždinski SC uvodi kiosk pizzeriju – studenti će narudžbe pratiti na mobitelu

Studentski centar Varaždin svoje je studente obavijestio o novoj opciji vezanoj uz studentsku prehranu.

1. ožujka 2023 11:07
Nova pizzerija dostupna u prostorima varaždinske menze.

Nova pizzerija dostupna u prostorima varaždinske menze. Foto: The Nix Company/Unsplash

Studentski centar Varaždin obznanio je lijepe vijesti za svoje studente. Kako pišu na svojoj službenoj Facebook stranici, ponuda njihova studentskog restorana se proširuje, s obzirom na to da sada dobivaju i kiosk pizzeriju zbog kojeg će studenti uživati i u ponudi pizza!

Naveli su da je uvođenje ovog kioska, odnosno pizzerije, postavljeno za bržu narudžbu pizza i pića kako bi se, vjerojatno, smanjili redovi i gužve s obzirom na ovaj organiziraniji način naručivanja.

Stanje narudžbe pratit će se mobitelom

Osim toga, narudžbe su također digitalizirane jer kako su naveli u objavi, da bi naručili pizzu ili piće, potrebno je prijaviti se iksicom, odnosno studentskom iskaznicom, pa platiti karticom i naposljetku svoju narudžbu pratiti putem mobitela.

Što dodatno olakšava studentima, ali i tetama u menzi koje neće morati gubiti glas na svakodnevnoj razini zbog prozivanja broja narudžbe.

Kisok pizzerija Studentskog centra u Varaždinu raditi će u intervalima između posluživanja doručka, ručka i večere, a varaždinskim studentima sretnicima želimo dobar tek i da uživaju u ovom novitetu!
 

Još vijesti