P.S. u Vijesti

Važne obavijesti za „Radićeve dane“ – nema unošenja staklene ambalaže i studenti moraju maknuti automobile

Studentski odbor pravovremeno obavještava studente o ovom događaju kako bi se izbjegle negativne posljedice

25. svibnja 2023 11:18
Naselje Studentskog doma

Naselje Studentskog doma Foto: M.D./MojFaks

Vjerojatno najiščekivaniji studentski događaj u Zagrebu ponovno se vraća! „Radićevi dani“ nisu se održavali sve do prošle godine, zbog pandemije korona virusa, ali s obzirom na to da je pandemija proglašena gotovom, odgoda ove godine više nije slučaj.

Za one koji ne znaju, podsjetimo, radi se o glazbenom, sportskom i zabavnom spektaklu u trajanju od dva dana, točnije od 26. do 28. svibnja. Ususret tome, Studentski centar u Zagrebu organizirao je niz zanimljivih i zabavnih događaja za koje smo uvjereni da će proći odlično!

Na događaju će, u ova dva dana, nastupati i velika imena hrvatske estrade, poput Magazina i TBF-a. Osim toga, cijene pića će biti pristupačne i pogodne za studentski novčanik te će iznositi samo 2 eura! No, postoje i neke izrazito bitne obavijesti za posjetitelje „Radićevih“.

O njima ih pravovremeno obavještavaju iz Studentskog odbora studentskog doma „Stjepan Radić“ i to u privatnoj Facebook grupi njegovih stanara pod nazivom „Studentski dom „Stjepan Radić“ – „Sava“. Od svih bitnih informacija, objavljene su i one koje se tiču organizacije, ali i sigurnosti svih prisutnih posjetitelja.

 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli u toku sa savom (@utokusasavom)

 

Nema unošena stakla i limenki

Prva obavijest vezana je uz staklenu ambalažu i limenke koje, tijekom ovog događaja, se neće moći unositi u naselje, kako pišu iz Studentskog odbora u privatnoj Facebook grupi. Iako nisu napisali razlog, i pozivaju sve na razumijevanje, pretpostavljamo kako je to zbog sigurnosti drugih, ukoliko se staklene ambalaže pića razbiju, ali i zbog smanjenja količine smeća kojeg je nemoguće izbjeći.

Maknite automobile iz naselja

Druga izrazito bitna obavijest vezana je uz one studente koji privatne automobile parkiraju unutar naselja. Iz Studentskog odbora napisali su kako mole sve čiji su automobili parkirani unutar doma da ih maknu što je prije moguće.

„Radićevi“ počinju sutra, zato je izrazito bitno da studenti maknu svoje automobile, jer kako navode iz Odbora, oni će biti odveženi u privatnom trošku studenata.

Nakon svih bitnijih obavijesti vezanih uz najveći studentski događaj, svim posjetiteljima želimo lijep i siguran provod!

U novome serijalu StudiGO ne propustite iskustva sa studentskih razmjena!


 

Još vijesti