P.S. u Vijesti

Večerala usred pisanja online ispita pa joj ispala mesna okruglica na tipkovnicu – i predala nedovršeni ispit

Nakon što joj se dogodila ova bizarna situacija, odmah je kontaktirala profesora koji joj je dao poučan savjet.

21. ožujka 2023 10:14
Mesna okruglica upropastila ispit.

Mesna okruglica upropastila ispit. Foto: Bei Lin/Unsplash

Studenti često izmišljaju izlike pomoću kojih bi bolje „prošli“ na faksu. Točnije, kako bi ostvarili bolji rezultata, ali uz minimalan trud, pa izlike i izmišljene situacije nekom prolaze kod profesora, dok drugima baš i ne.

No, ova studentica nije izmislila svoju priču, iako se čini nestvarnom. Naime, Sam Lee je studentica na američkog Sveučilištu Georgia kojoj je, usred pisanja online ispita, dogodila nesvakidašnja situacija. Usred pisanja ispita je ujedno i jela mesne okruglice pa joj se jedna od njih slučajno otkotrljala na tipkovnicu i izazvala pravi kaos.

Mesna okruglica kriva je za sve

Razlog tome je da je mesna okruglica pala na tipkovnicu i predala nedovršeni ispit. Kako Sam govori, nije odgovorila ni na pola pitanja, a mesna okruglica joj je odlučila pokvariti dan kotrljanjem po tipkovnici i predajom nedovršenog ispita. Ubrzo nakon, kako piše Lad Bible, Sam je dobila rezultate tog ispita na kojem je ostvarila samo 39 posto.

Što je i logično s obzirom na to da na više od pola pitanja nije ni stigla odgovoriti jer je mesna okruglica pala na tipkovnicu. No, ono što je još bolje jest njezina iskrenost.

Studentica profesoru iskreno objasnila situaciju

Nakon toga, Sam je odlučila poslati e-mail profesoru u kojem mu je potpuno iskreno objasnila cijelu situaciju i, naravno, zamolila ga za ponovno pisanje ispita.

Profesor je apsolutno oduševio svojim odgovorom, koji je pomalo humorističan, ali ono najbitnije – dopustio je da Sam ponovno polaže ispit.

Savjet zlata vrijedan

Napisao joj je kako je u pitanju zaista čudna izlika za slab ispitni rezultat, pa samim time ne vjeruje u to da je uspjela izmisliti ovakvu situaciju kako bi ga „zeznula“. No, dao joj je i savjet koji je, za njezinu situaciju, definitivno zlata vrijedan.

„Preporučio bih Vam da test napišete ili prije ili poslije večere“, šaljivo joj odgovara profesor sa Sveučilišta Georgia.

izvor: www.ladbible.com

Još vijesti