P.S. u Vijesti

Zagrebački fakultet zatvorio svoju menzu – zgrada kreće u obnovu, a održan i oproštajni party

Fakultet strojarstva i brodogradnje već drugi puta ove akademske godine zatvara svoj studentski restoran.

20. travnja 2023 14:54
Obrok u studentskoj menzi.

Obrok u studentskoj menzi. Foto: P.S./MojFaks

Fakultet strojarstva i brodogradnje nedavno je izvijestio o tome kako njihova zgrada kreće u obnovu. Obnavljat će se svi dijelovi koji su na bilo koji način oštećeni u jednom od nekoliko potresa od prije nekoliko mjeseci.

Njihova zgrada nije jedina, oštećeni su i zgrade drugih fakulteta, dok kod nekih obnova traje već gotovo godinu dana, kao što je slučaj s Fakultetom političkim znanosti u Zagrebu. Zbog preseljenja i posljednjih pozdrava s zgradom Fakulteta strojarstva i brodogradnje, nedavno je organiziran i party za njihove studente.

No, u svemu tome, nisu sve vijesti tako pozitivne. Ona negativna je da se zatvara i njihova menza, koja je nekima bila jedna od omiljenih. Kako je objavio Studentski centar u Zagrebu na svojoj Facebook stranici, menza je službeno zatvorena već više od tjedan dana, a ponovno otvaranje ovisi o završetku obnove zgrade.

Ono što nije poznato jest i datum završetka radova. No, nadamo se kako radovi neće previše potrajati, s obzirom na to da studenti FSB-a već drugi puta ove godine svjedoče zatvaranju vlastite menze. Samo je ovaj put situacija drugačija s obzirom na to da se i oni miču iz zgrade zbog obnove.

Još vijesti