P.S. u Vijesti

„Cvjetno“ dobiva nove perilice i sušilice rublja – zato će pojedini termini u subotu biti otkazani, a evo i koji

HEP u suradnji sa Studentskim centrom u Zagrebu prilagođava infrastrukturu za nove uređaje.

21. travnja 2023 10:52
Perilice i sušilice za rublje.

Perilice i sušilice za rublje. Foto: Oli Woodman/Unsplash

Stanari studentskih domova često muku muče s terminima i rezervacijama perilica rublja, zbog velikog broja drugih studenata koji bi svoju odjeću također željeli oprati. Opće je poznato da u većim studentskim domovima, studenti moraju „kampirati“ na stranicama sustava gdje se vrše rezervacije, ako žele svoju odjeću oprati na vrijeme.

No, u jednom zagrebačkom domu, situacija se mijenja! Studentski dom „Cvjetno naselje“ dobiva dvije nove perilice, ali i dvije nove sušilice za odjeću. Ovo su izvanredne vijesti za njihove stanare jer će se tako, barem se nadaju, smanjiti gužva kod rezervacija pranja i sušenja odjeće.

Domski odbor „Cvjetnog“ ovu je vijest obznanio u njihovoj privatnoj Facebook grupi pod nazivom „Ekipa s CVJETNOG“. Međutim, kako bi se sve odvilo po planu, a kako pišu iz Domskog odbora, sutra će se otkazati jutarnji termini pranja u njihovom domu, koji su prethodno bili rezervirani.

Otkazuju se dva jutarnja termina pranja

Sve zbog toga što će HEP, u suradnji sa Studentskim centrom u Zagrebu, u subotu, 22. travnja, krenuti sa prilagodnom infrastrukture u praonicama za dvije nove perilice i sušilice rublja koje im uskoro stižu.

„Prva dva termina te subote, termini u 07:00h i termin u 08:30h nažalost biti će otkazani jer u cijeloj praonici u vremenu od 07:00h – 10:00h neće biti struje“, napisali su u privatnoj grupi iz Domskog odbora „Cvjetnog naselja“.

Uz to, mole studente za strpljenje, s obzirom na to da je ovo novitet koji će svima olakšati život u njihovom studentskom domu. Ono što slijedi nakon toga je definitivno pozitivno za stanare ovog studentskog doma!
 

Još vijesti