Iskoristite ovu priliku i upoznajte svoj Fakultet

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održavaju se Orijentacijski dani za studente prve godine prijediplomskog studija i prve godine diplomskog studija. Osim uobičajenih susreta brucoša s članovima Uprave i pročelnicima svih odsjeka te uvodnih predstavljanja centara, službi i ureda koji brinu o studentima i olakšavaju im studij na Filozofskom fakultetu, ove će se godine po prvi put studenti moći upoznati sa svojim nastavnicima i starijim kolegama u neposrednom razgovoru na studijskim štandovima i to od 11 do 15 sati.

Za studente su pripremljeni različiti promotivni i edukativni materijali, ali i brojne nagradne i raznovrsna iznenađenja. Na pomno opremljenim štandovima studentima će se predstaviti 31 odsjek i 36 studija te Centar za obrazovanje nastavnika, Centar za strane jezike, Info centar, Samostalna katedra za kineziologiju, Ured za studente s invaliditetom, Studentski zbor Filozofskog fakulteta i Vijeće studenata Filozofskog fakulteta. Studente očekuju i predstavnici fakultetskih studentskih klubova i udruga.

Orijentacijske dane Filozofskog fakulteta mogu posjetiti i oni koji ove godine (još) nisu upisali Filozofski fakultet i priključili se 6500 studenata, nego namjeravaju iduće godine postati dio studentskog tima najvećeg društveno-humanističkog fakulteta u Republici Hrvatskoj.

Na službenim stranicama Fakulteta možete vidjeti raspored događanja i proučiti što bi sve trebali učiniti tijekom orijentacijskih dana. 

 

Filozofski fakultet u Zagrebu orijentacijski dani studenti prve godine uvodno predstavljanje Raspored događanja

Još vijesti