Vodič za brucoše

Događanja

Legendarni Queen u izdanju kakvo sigurno niste očekivali – ovo bi vas moglo iznenaditi

Objavljeno 20.01.2021. u Događanja

Iako u otežanim uvjetima potresa i pandemije, nakon Beatlesa, Zagrebačka filharmonija i u novoj kalendarskoj godini nastavlja aktivnosti najnovijim koncertom u Off ciklusu i glazbenom posvetom još jednome slavnom rock bandu.

Jedino natjecaje koje ti omogućuje da sudjeluješ i #ostanešdoma: University Trading Tournament 2020

Objavljeno 02.04.2020. u Događanja

University Trading Tournament (u organizaciji Financijskog kluba) je najveće regionalno studentsko natjecanje u trgovanju na financijskim tržištima na kojem je do sada sudjelovalo preko 2000 natjecatelja.

Tulumarite sa Slavoncima! Zbog tambure, rakije i dobrog društva – Slavonska noć se ne propušta

Objavljeno 02.03.2020. u Događanja

Jedna od najvećih zavičajnih studentskih udruga u Hrvatskoj, Slavonska udruga studenata, već tradicionalno organizira Slavonsku noć koja će se održati u petak 06. ožujka 2020. s početkom u 23:00 sata u Clubu Roko (Jarunska 5) popraćena tamburašima i domaćom rakijom.

Knjige skoro za 'dž'! U Booksi danas prodaju knjige za samo 10 kuna po naslovu

Objavljeno 11.10.2019. u Događanja

Booksa club, popularni kafić u zagrebačkoj Martićevoj ulici, ovog se petka posvetio prodaji raznovrsnih knjiga - i to za samo 10 kuna po naslovu.

Filozofski fakultet organizira orijentacijski tjedan za brucoše!

Objavljeno 20.09.2019. u Događanja

Kako bi se brucoši, strani studenti i studenti prve godine diplomskih studija lakše snašli i organizirali u prvom tjednu na Filozofskom fakultetu, osmišljen je orijentacijski tjedan.

Studenti, znamo gdje ste u petak prije izlaska? Održava se još jedan prosvjed za klimu!

Objavljeno 18.09.2019. u Događanja

Globalni prosvjed za klimu održat će se u petak u 18 sati na Europskom trgu u Zagrebu, odakle će prosvjednici ići na Markov trg, a prosvjed će se održati i u Osijeku, Rijeci i Splitu, najavili su u utorak organizatori, piše Index.hr.

Riječki studenti u humanitarnoj akciji: Prodali božićne kuglice kako bi pomogli djeci i psima iz azila

Objavljeno 03.12.2018. u Događanja

Kao i svake godine, tako i ove, riječki studenti pokazali su svoje veliko srce prodajom božićnih ukrasa u humanitarne svrhe u akciji 'Kuglice dobrih želja'. Ovoga puta, novac od prodaje namijenjen je za nabavku opreme za Kliniku za dječju kirurgiju Dječje bolnice Kantrida i Azilu za pse 'Društvo za zaštitu životinja Rijeka'. Građani su kuglicu mogli kupiti po cijeni od 20 kuna.

Studenti, pripremite životopise - poznat datum održavanja ovogodišnjeg Job Faira

Objavljeno 28.02.2018. u Događanja

Studenti će i ove godine dobiti priliku razgovarati s potencijalnim budućim poslodavcima jer se 23. i 24. svibnja 2018. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu po trinaesti put održava Job Fair, najveći studentski sajam poslova u Hrvatskoj. Sajam organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SSFER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Učitaj još


Prati nas na Instagramu!