Vodič za brucoše

Career Day u Osijeku - 3. svibnja 2011.

MojFaks | Događanja, 03.05.2011.Career Day u Osijeku - 3. svibnja 2011.

Devetu godinu za redom, Studentska organizacija AIESEC Osijek organizira Career Day, projekt koji već dugi niz godina okuplja gospodarstvenike i poslodavce iz Osijeka i šire regije te studente Sveučilišta u Osijeku...

Udruga studenta AIESEC Osijek i Županijski svijet mladih Osječko-baranjske županije pozivaju studente na svečano otvaranje projekta Career Day, koji će se održati 3. svibnja 2011. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku s početkom u 10 sati.

Career Day je projekt koji već dugi niz godina okuplja gospodarstvenike i poslodavce iz Osijeka i šire regije te studente Sveučilišta u Osijeku. Kroz izravnu komunikaciju sa studentima, gospodarstvenici imaju priliku informirati studente o svome radu i ciljevima te upoznati studente s vještinama i znanjima potrebnim za uspješan rad. Studenti, ostavljajući svoje životopise u posebnoj bazi podataka, gospodarstvenicima pružaju velik izbor raznolikog i kvalitetnog kadra uz niže troškove. Organizacija Career Day projekta prethodnih godina opravdala je svoju svrhu kroz činjenicu kako je velik broj studenata pozvan na razgovor za posao.

Ovogodišnji Career Day osmišljen je oko ideje pružanja pomoći studentima pri njihovom stjecanju korisnih znanja i vještina vezanih uz kvalitetno predstav1janje na tržištu rada te pripremu za pronalazak budućeg posla, sve s posebnim naglaskom na nove tehnologije. Razvoj novih tehnologija ujedno omogućuje i nove mogućnosti pri traženju posla, a upoznavanje studenata i poslodavaca s ovim mogućnostima omogućuje bolje i učinkovitije zapošljavanje i kvalitetniju komunikaciju između poslodavaca te samih studenata.
Za studente u Osijeku...

Redizajnirani MojFaks portal omogućava vam personalizaciju i detaljan pregled fakulteta u Osijeku, studentskih poslova, događanja...

Više: Grupe, Poslovi (Osijek), Događanja u Osijeku


Career DayOsijekposlodavci


Prati nas na Instagramu!