Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Dani EU: Hrvatski student / europski poduzetnik

MojFaks | Događanja, 04.05.2012.Dani EU: Hrvatski student / europski poduzetnik

Hrvatska studentska asocijacija (HSA) u suradnji sa Ministarstvom vanjskih i europskih poslova (MVEP)u sklopu Europskog tjedna, trinaestu godinu za redom organizira projekt pod nazivom Dani EU. Ovogodišnja tema je „Hrvatski student / europski poduzetnik“, a održat će se od 07. do 09. svibnja 2012. godine u prostorima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Projekt je osmišljen kao niz stručnih predavanja, radionica i okruglih stolova na temu Europske unije koji će sudionicima prezentirati renomirani govornici, ekonomski stručnjaci, političari, veleposlanici i ostali ugledni gosti.

Valja napomenuti kako će prvi dan biti posvećen isljučivo gospodarskim temama na kojem će jedni od niza predavača biti i cijenjeni profesor Ekonomskog fakulteta Ljubo Jurčić i gospodarstva,rada i poduzetništva Gordan Maras. Drugi dan svi zainteresirani moći će se informirati i saznati o studentskim mogućnostima rada i studiranja u Europskoj Uniji.

Treći dan pod temom “Probijanje na tržište” uz ostale, svoja predavanja će održati i Davor Bruketa, kreativni direktor i dizajner u agenciji Bruketa&Žinić i Daniel Ackermann, jedan od suosnivača iStudija, prve specijalizirane tvrtke u Hrvatskoj za razvoj kompletne prisutnosti na društvenim mrežama.


Detaljni program možete pronaći na www.hsa.hr


studentHSAEUradionicapredavanja