Vodič za brucoše

'Digitalna karijera u Zadru': Studenti u potrazi za idealnim poslodavcem u digitalnom sektoru

MojFaks | Događanja, 08.12.2016.'Digitalna karijera u Zadru': Studenti u potrazi za idealnim poslodavcem u digitalnom sektoru

'Digitalna karijera', poludnevna konferencija koja će se održati u prostorijama Multimedijalne dvorane na zadarskom Sveučilištu 8. prosinca u 17 sati, omogućit će zadarskim studentima da pronađu idealnog poslodavca.

"Digitalna karijera" nastala je u suradnji Netokracije i Coworking Zadra, a predstavlja idealnu šansa da studenti, maturanti i mladi koji već rade pronađu priliku za posao u digitalnom sektoru koji iz dana u dan raste.

Ova zanimljiva manifestacija pruža priliku studentima da dođu do bitnih informacija u digitalnom sektoru, a jedan od ciljeva je davanje vjetra u leđa mladima koji žele svoju poslovnu ideju realizirati, a k tome tu je i povezivanje s lokalnim tvrtkama te spajanje s idealnim poslodavcem.


Izvor: Facebook@Digitalna Karijera

Na izlaganju će biti dva panela, a predavanja će držati poznata imena digitalne scene poput Tomislava Pancirova, ali i profesori sa Sveučilišta u Zadru pa će tako primjerice predavanje držati profesorica Ljiljana Zekanović Korona s Odjela za turizam i komunikacijske znanosti.

Više informacija o "Digitalnoj karijeri" možete pronaći na linku.

Ivana Petrić
foto: Facebook@Digitalna Karijera


Digitalna karijeraNetokracijaSveučilište u Zadrudigitalni sektor


Prati nas na Instagramu!