Vodič za brucoše

[FOTO] Tko kaže da studenti samo uče? Iznenadili smo se koliko je kolega bilo na Jarunu na INmusicu

MojFaks | Događanja, 21.06.2017.[FOTO] Tko kaže da studenti samo uče? Iznenadili smo se koliko je kolega bilo na Jarunu na INmusicu

INMusic festival je nezaobilazno festivalsko događanje koje iz godine u godinu na "zagrebačko more" privlači sve više mladih iz Hrvatske, ali i ostatka svijeta.

Jedan od najomiljenijih domaćih festivala rado je posjećen i od strane studenata koji su među sobom dijelili, kupovali i tražili kartu više. Dvanaesto po redu izdanje festivala po riječima organizatora je i najposjećenije dosad – ulaznice su u pretprodaji rasprodane, a zahvaljujući ovom događanju u Zagrebu je ostvareno i 100 tisuća noćenja.

Prvi dan protekao je u nastupima legendarnog Darka Rundeka, benda Arcade Fire i sjajnog Michaela Kiwanuke, a drugog dana publiku su zapalili King of Leon i Alt J. Sudeći po fotkama – među njima je bilo mnogo studenata koji su se odlučili odmoriti nakon napornog učenja za ljetne rokove.

Prenosimo vam samo dio atmosfere, a za dnevne galerije i osvrt na događanja na festivalu posjetite Tumularku, posebno njen festivalski blog Tobogan.

L.B./foto: Tulumarka


INmusicTulumarkagalerija fotografija

Prati nas na Instagramu!