Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Jedino natjecaje koje ti omogućuje da sudjeluješ i #ostanešdoma: University Trading Tournament 2020

MojFaks | Događanja, 02.04.2020.Jedino natjecaje koje ti omogućuje da sudjeluješ i #ostanešdoma: University Trading Tournament 2020

University Trading Tournament (u organizaciji Financijskog kluba) je najveće regionalno studentsko natjecanje u trgovanju na financijskim tržištima na kojem je do sada sudjelovalo preko 2000 natjecatelja.

Cilj natjecanja je povećati financijsku pismenost te svijest studenata o načinima funkcioniranja financijskih tržišta. Trenutno je University Trading Tournament (UTT) jedino takvo studentsko natjecanje u regiji, a ove godine traje od 6. travnja do 1. svibnja i sastoji se od četiri runde, svaka po tjedan dana.

Usprkos cijeloj epidemiološkoj krizi u kojoj se nalazi Hrvatska, a i cijeli svijet, UTT će se i ove godine održati. Budući da cijelo natjecanje funkcionira putem MetaTrader4 platforme kojoj je moguće pristupiti ma gdje se nalazili, članovi Financijskog kluba te pozivaju da se prijaviš i paralelno #ostanešdoma.

Sudjelovanje je besplatno i online, za najbolje sudionike osigurali bismo putovanje i smještaj kako bi mogli prisustvovati svečanoj završnici i dodjeli nagrada.

Nagrade:

Osim znanja i novih vještina, natjecatelji imaju priliku osvojiti MetaStock Charting Softver kao i brojne druge nagrade (fond ostalih nagrada preko 10 tisuća kuna). Na UTT se mogu prijaviti sve zainteresirane osobe, ali će nagrade biti osigurane samo za osobe sa statusom studenta u Hrvatskoj i zemljama u regiji (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i Slovenija).

Prijave na natjecanje:

Prijave na natjecanju traju do 5.4., a obrazac je dostupan ovdje.

Više o samom natjecanju saznajte na Facebooku i ovdje.


University Trading Tournamentnatjecanjefinancijska pismenostprijave