Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Kampusijada najavila najveću posjećenost i najbogatiji program dosad

MojFaks | Događanja, 09.05.2017.Kampusijada najavila najveću posjećenost i najbogatiji program dosad

Na ovogodišnjoj, osmoj Kampusijadi natjecatelji su mogu birati između čak 21 discipline u kojoj će sudjelovati. Cilj ovoga projekta je zainteresirati studente Sveučilišta u Zagrebu za rekreaciju, sport i druženje na otvorenom.

Najveća studentska sportsko-zabavna manifestacija u Zagrebu, Kampusijada, održat će se 11. svibnja 2017. s početkom u 10 sati na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj u organizaciji Hrvatskih studija, Edukacijsko-rehabilitacijskog i Prometnog fakulteta.

Natjecatelji će sudjelovat u grupnim i individualnim sportovima, ali i u dva kviza (Kampusijada 2017. i Najslabiji Hrvat) u kojima će iskušati svoje znanje. Od grupnih sportova na Kampusijadi će se igrati: nogomet, odbojka, košarka, graničar, povlačenje užeta, stolni tenis, stolni nogomet, trešeta, briškula, kartanje bele i beer pong. Od individualnih sportova ponuđeni su: šah, obaranje ruku, skakanje u vreći, stolni tenis, jamb, pikado i stolni nogomet.Na kraju sportskog dijela natjecanja, sudionike će od 17 sati zabavljati Tamburaški Sastav Lobby.

Kampusijada je projekt pokrenut 2009. godine na Znanstveno učilišnom kampusu Borongaj. Prvu Kampusijadu je organizirao Studentski centar u Zagrebu u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu, Hrvatskim studijima, Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom te Fakultetom prometnih znanosti.Projekt je oživljen od strane studentskih zborova triju spomenutih fakulteta te se u kontinuitetu održava od 2014. godine u mjesecu svibnju.Studentske prijave zaprimaju se sa devetnaest različitih sastavnica Sveučilišta te s brojnih veleučilišta i visokih škola. Projekt je prepoznat na razini cijelog Sveučilišta u Zagrebu, te je nagrađen Rektorovom nagradom za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici u akademskoj godini 2015/2016.

PR tekst


Kampusijadagrupni i individualni sportovinatjecanjestudentska sportsko-zabavna manifestacija