Vodič za brucoše

Knjige skoro za 'dž'! U Booksi danas prodaju knjige za samo 10 kuna po naslovu

MojFaks | Događanja, 11.10.2019.Knjige skoro za 'dž'! U Booksi danas prodaju knjige za samo 10 kuna po naslovu

Booksa club, popularni kafić u zagrebačkoj Martićevoj ulici, ovog se petka posvetio prodaji raznovrsnih knjiga - i to za samo 10 kuna po naslovu.

Kao i svakih nekoliko mjeseci, ovaj klub književnika, a ujedno i kafić, organizira event pod geslom "Svi za knjigu, knjiga za svakoga" tijekom kojega s njihovih polica možete kupiti neograničen broj knjiga. Svi zainbteresirani danas će to moći napraviti od 16 do 21 sat.


Cijena koju smo spomenuli zaista je simbolična, a ako je vjerovati objavi na stranici eventa kreiranog na Facebooku, izbor je bogat - na njihovim policama i u podrumu nalazi se malo more knjiga, uglavnom romana i pripovijetki tj. beletristike. "Ima tu i knjiga za djecu, knjiga na njemačkom i engleskom (također uglavnom beletristika), klasika i hitova, poezije, knjiga iz područja umjetnosti…Izbor je stvarno šarolik, a i naći ćete knjige do kojih je teško doći u knjižarama, ponekad čak i u antikvarijatima", napominju.


Bitno je spomenuti kako do jeftine knjige možete doći samo ovoga petka, a sljedeća takva 'rasprodaja' održat će se tek sljedeće godine!


P.H.

Foto: Facebook @Booksa


Booksaprodaja knjiga10 kuna po knjizibeletristikakafić


Prati nas na Instagramu!