Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nogomet, odbojka, graničar, 'beer pong': Krenule prijave za ovogodišnju Kampusijadu

MojFaks | Događanja, 11.04.2017.Nogomet, odbojka, graničar, 'beer pong': Krenule prijave za ovogodišnju Kampusijadu

Ljubitelji rekreacije i druženja uvijek nestrpljivo čekaju Kampusijadu, a na ovogodišnjem izdanju ovog sportskog druženja studenti mogu birati između 20 disciplina na kojima mogu sudjelovati.

Kampusijada 2017. održat će se 11. svibnja na Kampusu Borongaj, a organiziraju ju Hrvatski studiji, Edukacijsko-rehabilitacijski i Prometni fakultet. Na ovogodišnjoj osmoj Kampusijadi natjecatelji mogu birati između čak 20 disciplina u kojima mogu sudjelovati. Zainteresirani studenti mogu birati između grupnih i individualnih sportova. No, osim toga natjecateljima su ponuđena čak dva kviza u kojima mogu okušati svoje znanje.

Od grupnih sportova na Kampusijadi studenti mogu birati između nogometa, odbojke, košarke, graničara, povlačenja užeta, nošenje jajeta u žlici, stolni tenis, stolni nogomet, trešete, briškule, kartanja bele i beer ponga. Od individualnih sportova ponuđeni su šah, obaranje ruku, skakanje u vreći, stolni tenis, jamb, pikado i stolni nogomet. Osim raznih sportova, studenti se mogu okušati u čak dva kviza, a radi se o kvizu znanja "Kampusijada 2017." i kvizu "Najslabiji Hrvat".


Izvor: Kampusijada 2017.

Na stranici Kampusijade ćete osim prijava pronaći i pravila igranja pojedinih disciplina te koliko se natjecatelja može prijaviti na pojedinu disciplinu. Svi zainteresirani studenti koji ne žele propustiti svoje mjesto na Kampusijadi, mogu se prijaviti preko linka.

Objava za medije
foto: Kampusijada 2017.


Kampusijadasportnatjecanje