Vodič za brucoše

Odmor od kolokvija u blagdanskom duhu: Otvoren prvi studentski Božićni sajam

MojFaks | Događanja, 06.12.2016.Odmor od kolokvija u blagdanskom duhu: Otvoren prvi studentski Božićni sajam

U dvorištu Studentskog doma 'Dr. Franjo Tuđman' brojni studenti sinoć su se okupili na svečanom otvaranju prvog po redu Božićnog sajma u organizaciji studenata Sveučilišta u Splitu.

Nije nedostajalo pjesme, plesa, ali i hrane i pića po studentskim, pristupačnim cijenama. U predahu od učenja i ludnice kolovija, studenti su se odlučili malo opustiti i predahnuti uz kuhano vino ili domaću rakiju, piše Slobodna Dalmacija.

"Drago mi je da su se studenti dosjetili ovoga i napravili Božićni sajam. Iz Sveučilišta smo im dali podršku za ovaj događaj, koji će dodatno zbližiti naše studente, kojima je osim učenja bitna i socijalizacija. Studentski dani su najljepši, pa nam je drago da se druže, jer će doživljaje iz tih dana pamtiti za cijeli život", kazao je za Slobodnu splitski rektor Šimun Anđelinović.


foto: Facebook@Studentski Centar Split

Organizatori su se pobrinuli da studentima osiguraju dobru zabavu, kako bi se odmorili od fakultetskih obveza i osjetili blagdansku atmosferu. Stoga će ovih dana biti veselo na Kampusu, a već ovu subotu svi su pozvani na zabavu koja će se održati u novootvorenoj menzi, potvrdio je Ante Bačić, jedan od organizatora.

"Drago nam je da se organiziralo ovako nešto. Dosta učimo, pa nam je ovo odlično kako bismo napravili pauzu. Split je odličan grad, pogotovo što se noćnog života tiče, ali izlazimo koliko možemo, odnosno, koliko nam obveze dopuštaju. Ponuda je dobra, a cijene su također pristupačne", osvrnuo se na Sajam Matej Živkušić, student Elektrotehnike.

"Božićni grad na Kampusu" Sveučilišta u Splitu, održavat će se od 5. do 23. prosinca.

Fotografije s otvorenja pogledajte ovdje.

L.B./izvor: Slobodna Dalmacija
foto: Facebook@Studentski Centar Split


studentski Božićni sajamSplitKampusŠimun AnđelinovićAnte Bačić


Prati nas na Instagramu!