Vodič za brucoše

Sajam sezonskih poslova – pronađite savršen sezonski posao!

MojFaks | Događanja, 07.05.2012.Sajam sezonskih poslova – pronađite savršen sezonski posao!

Udruga Zagreb za mene(Zagreb4me)organizira Cro Summer Job –Sajam sezonskih poslova 2012 od 9. do 12. svibnja, u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom i Sajmom turizma CroTour 2012. Potporu projektu daje portal MojPosao.net.

Potaknuti očitim problemom nezaposlenosti i potrebom aktivnog pristupa u traženju posla, još prošle godine odvažili su se na projekt okupljanja zainteresiranih poslodavaca i još zainteresiranijih mladih, te im osigurali priliku izmjene kontakata i suradnje. Ove je godine nastavak takve suradnje prijeko potreban – broj nezaposlenih svakodnevno raste.

Mladima je ovo idealna prilika upoznati se s poslodavcima, na licu mjesta predati svoje životopise, prijaviti se na otvorena radna mjesta i informirati o uvjetima za zaposlenje te obaviti intervjue. Također, studentima i učenicima se nudi šansa pronalaska savršene ljetne prakse.

Poslodavci, s druge strane, će imati pristup novim, obrazovanim kardrovima te mogućnost odabira profila koji najviše odgovara njihovim potrebama. Lakše će riješiti probleme sezonskog zapošljavanja, a medijska promocija će ih predstaviti kao društveno odgovorne koji ulažu u budućnost mladih. Također, dobivaju priliku kreirati svoju bazu podataka kandidata zadaljnje poslovanje.


Na ovaj se način doprinosi smanjenju nezaposlenosti mladih njihovim izravnim izlaskom na tržište rada te promocijom aktivnog pristupa traženju posla. Stoga korist od ovog projekta ima čitava društvena zajednica koja neće izgubiti kvalitetne mlade ljude spremne na izazovesuvremenog društva.studentiposaosezonski posaomoreljetonezaposlenostposlodavciMojPosao


Prati nas na Instagramu!