Vodič za brucoše

Događanja

Studentski odbor SD-a Cvjetno naselje predstavlja projekt TIMEBANKING

Objavljeno 07.04.2016. u Događanja

Riječ je o projektu za koji se nadaju da bi mogao zaživjeti na Cvjetnom već od ove godine stoga nemojte propustiti saznati više, ako ste i vi stanar ovog doma.

Za ili protiv Harryja Pottera: zadarski studenti organiziraju tjedan posvećen omiljenom čarobnjaku

Objavljeno 07.04.2016. u Događanja

Tjedan Harryja Pottera projekt je koji je započeo prije 2 godine na inicijativu studentice Odjela za informacijske znanosti Katarine Mandić, koja je u suradnji s profesorima s Odjela i djelatnicima Gradske knjižnice po prvi puta organizirala ovu manifestaciju.

Dođi na Scool Fest - sedmodnevni studentski spektakl u centru Zagreba

Objavljeno 06.04.2016. u Događanja

ScoolFest u novom izdanju, besplatnom za sve posjetitelje, pružit će vam sportski, edukativni i zabavni program kakav Zagreb nije doživio od Univerzijade iz prošlog stoljeća.

Obrazovni ciklus 'Ljudska prava i aktivno građanstvo' za studente u Zagrebu i Rijeci

Objavljeno 06.04.2016. u Događanja

Civilno društvo, pogotovo njegov angažman u polju ljudskih prava i javnog zagovaranja, postao je nezamjenjiv dio svakodnevnog političkog života.

Mladi ekonomisti dovode vrhunske predavače na Ekonomski fakultet u Osijeku

Objavljeno 01.04.2016. u Događanja

Udruga studenata marketinga Bookmark u suradnji sa Katedrom za marketing Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Kreativnom agencijom Adverta od 06. do 08. travnja organizira stručnu konferenciju Market&NG - tržište i nove generacije.

Zadnji dan za prijave na COMBIS hackathon

Objavljeno 31.03.2016. u Događanja

COMBIS hackathon try{code}catch - 24-satno studentsko programiranje održat će se 9. i 10. travnja na teme kojima je zajednički nazivnik društvena korisnost.

Bubnjevi kulture u Močvari: Kulturno-filozofski događaj 'Umjetnost i sloboda'

Objavljeno 29.03.2016. u Događanja

Program susreta sastoji se od dva dijela, prvog, u kojem će se uz performans voditi rasprava o temi događaja, te drugog, u kojem će se posjetitelji moći družiti uz glazbenu slušaonu.

Večer posvećena studentima: 'Dnevnik jednog luđaka' na Sceni Ribnjak

Objavljeno 18.03.2016. u Događanja

Dnevnik jednog luđaka N. V. Gogolja jedan je od najranijih detaljnih prikaza shizofrenije, nastao puno prije nego je bolest dobila svoje mjesto i ime u medicini.

Studentski projekt 'Poduzetništvo inovacija' na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu

Objavljeno 16.03.2016. u Događanja

Čast nam je predstaviti „ Poduzetništvo inovacija“, projekt udruge Hrvatska Studentska Asocijacija, koji će se održati na Ekonomskom fakultetu 17. i 18. ožujka 2016.

Učitaj još

Prati nas na Instagramu!