Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Događanja

Zanima vas 'community'? Prijavite se na Kontrinu besplatnu akademiju digitalnog marketinga za studente

Objavljeno 28.09.2017. u Događanja

Donedavno nije postojalo zanimanje community menadžera, a danas je sve traženije baš kao i poznavanje content menadžmenta. Sva znanja na temu digitalnog marketinga studenti imaju priliku usvojiti potpuno besplatno. Evo kako i gdje!

Pronađi svoj poslovni par: Počinju prijave za Career Speed Dating

Objavljeno 22.09.2017. u Događanja

Počinju prijave poduzeća za drugi Career Speed Dating, jedinstveni spoj razgovora za posao i speed datinga koji je nastao suradnjom Centra karijera FER-a i eSTUDENTa.

Treća najpoželjnija destinacija hrvatskih studenata ove godine nudi stipendije na 13. Sajmu stipendija i visokog obrazovanja

Objavljeno 21.09.2017. u Događanja

Na Sajmu će se predstaviti stipendije i drugi oblici financijske potpore, studijski programi i šira obrazovna ponuda dostupna hrvatskim građanima za visoko obrazovanje u Hrvatskoj i inozemstvu.

Krankšvester i Alen Vitasović - o da! Objavljena prva imena ovogodišnje Brucošijade FER-a!

Objavljeno 18.09.2017. u Događanja

Brucošijada FER-a je najveći događaj ovog tipa koji je odavno prerastao okvire obične brucošijade, a 4.11. nas očekuje novo izdanje ovog mini festivala.

Studenti geografije planiraju urbano: Dođite na kongres Urbana utopija

Objavljeno 15.09.2017. u Događanja

Studenti geografije organiziraju kongres pod nazivom Urbana utopija – pristupi planiranju urbanih prostora. Kongres će se održati u razdoblju od 10. do 12. studenog 2017. u Zagrebu u prostorima Oris Kuće Arhitekture (Ulica kralja Držislava 3).

30 tisuća kuna za studente: Sudjeluj u natjecanju kojim se hrvatska pamet pokušava zadržati u Hrvatskoj

Objavljeno 13.09.2017. u Događanja

U novoj, 3. sezoni projekta, vrijednim će se nagradama nagraditi tri najbolja rada, i to svaki u iznosu od čak 10.000 kuna. Osim jedinstvene prilike da demonstriraju vlastita znanja i sposobnosti zainteresiranim poslodavcima, finalistima će Pliva osigurati praksu, a Razvojna agencija Zagreb (RAZA) za pobjednika u kategoriji Inovativna Hrvatska osigurala je šestomjesečni program predinkubacije u Tehnološkom parku Zagreb!

Globalna pitanja i međunarodni odnosi: Dođi na ZAGiMUN konferenciju za studente i mlade profesionalce

Objavljeno 22.08.2017. u Događanja

Zagreb International Model United Nations (ZAGiMUN) – Conference on Shared Responsibility, koju organizira Hrvatsko društvo za Ujedinjene narode, je međunarodna konferencija o održivom razvoju namijenjena studentima i mladim profesionalcima zainteresiranima za globalna pitanja i međunarodne odnose.

Najveće dosad: Međunarodno studentsko natjecanje 'Air Cargo Challenge 2017' ove godine u Zagrebu

Objavljeno 07.08.2017. u Događanja

Hrvatska Udruga Studenata Zrakoplovstva (HUSZ) pri Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, kao pobjednik natjecanja "Air Cargo Challenge 2015" održanog u Stuttgartu, domaćin je međunarodnog studentskog natjecanja "Air Cargo Challenge 2017" u Zagrebu.

Otkrijte kako se radi kod omiljenog poslodavca: Studenti iz Zagreba vode te u tvornicu Rimac automobila

Objavljeno 17.07.2017. u Događanja

Rimac automobili na čelu s Matom Rimcem unatrag nekoliko godina rapidno šire svoj posao i intrigiraju javnost. Osim što je Rimac jedan od traženijih i omiljenijih poslodavaca među mladima svih branši, a osobito tehničkih, ova tvrtka otvorila je vrata svoje tvornice za sve zainteresirane.

Učitaj još