Vodič za brucoše

Studenti, pripremite životopise - poznat datum održavanja ovogodišnjeg Job Faira

MojFaks | Događanja, 28.02.2018.Studenti, pripremite životopise - poznat datum održavanja ovogodišnjeg Job Faira

Studenti će i ove godine dobiti priliku razgovarati s potencijalnim budućim poslodavcima jer se 23. i 24. svibnja 2018. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu po trinaesti put održava Job Fair, najveći studentski sajam poslova u Hrvatskoj. Sajam organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SSFER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Na sajmu će brojna uspješna domaća i inozemna poduzeća zainteresiranim studentima predstaviti svoje projekte, tehnologije i znanja putem predavanja, radionica i kreativno uređenih štandova koji će se protezati kroz prizemlje zgrade Fakulteta. Studenti FER-a i srodnih tehničkih fakulteta će kroz razgovor s poslodavcima imati priliku saznati više o trenutnoj i budućoj ponudi poslova i praksi, a posjetitelje sajma očekuju i brojni popratni sadržaji. Budući da i u poslovnom svijetu uvijek ima mjesta za zabavu, posjetitelji će na kraju prvog dana sajma u opuštenoj atmosferi uz koktele u KSET-u dobiti dodatnu priliku za razgovor s predstavnicima poduzeća.

Prošlogodišnji Job Fair ugostio je preko 90 poduzeća i više od 3000 posjetitelja, a studentima je ponudio širu paletu potencijalnih poslova nego prethodnih godina. Tako su se, osim u IT industriji, prakse i poslovi mogli pronaći i u automobilskoj i svemirskoj industriji, poljoprivredi, financijama, energetici i drugim industrijama. Na sajmu su, uz mnoga druga vrhunska poduzeća, sudjelovali Inifineon, Croteam, HOPS, Microsoft, Degordian, Ericcson Nikola Tesla, Infinum, Amazon i Google.

Kako bi povećali šansu za zaposlenje ili obavljanje prakse u određenom poduzeću, studenti će tijekom mjeseci koji prethode sajmu, kao i za vrijeme trajanja sajma, moći predati svoj životopis putem internetske stranice Job Faira. Baza životopisa će po završetku sajma biti dostupna poduzećima koja će sudjelovati na ovogodišnjem Job Fairu.


Više o samom događaju potražite na web stranici, Facebook stranici te na Instagram profilu.

PR tekst


Job FairFERCentar karijera FER-a

Prati nas na Instagramu!