Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Studentski dan u Rijeci - bogat dvodnevni program

MojFaks | Događanja, 03.06.2011.Studentski dan u Rijeci - bogat dvodnevni program

Projekt Studentskog zbora "Studentski dan" ove će se godine održati 4. lipnja, uz dio aktivnosti koje će započeti dan ranije. Program uključuje i nove sadržaje...

Drugi Studentski dan najavili su Ivan Roje, predsjednik Studentskog zbora i Damir Brletić, voditelj projekta Studentski dan te u ime Grada Rijeke Doris Šajn, voditeljica Kabineta gradonačelnika i u ime izvođača Mandrili i Urban. Studentski dan je ove godine dvodnevna manifestacija koja uživa punu podršku Grada Rijeke.

Novi sadržaji, te renomirana glazbena imena

Naime, kako je financijski i organizacijski Studentski dan ove godine izdignut na još višu razinu, očekuje se više od 10.000 posjetitelja. Osim prošlogodišnjih, program uključuje i nove sadržaje, kao što su popularno-znanstveno predavanje, izložba studentskih radova, Zumba Rijeka Masterclass te parkour i capoeira prezentacije i radionice.


Osim brojih natjecanja studenata te nastupa najboljeg studentskog benda, na koncertu koji će se održati 4. lipnja s početkom u 20 sati na Gatu Karoline riječke, nastupit će Mandrili, Urban, Dubioza kolektiv te Kiril Dzajkovski. Naglašavajući da je riječ o izuzetno dobro osmišljenom konceptu programa gdje nema podilaženja, Urban je ovaj koncertni nastup označio važnim u karijeri budući da više od dvije godine nije nastupao u Rijeci, pa će kako je rekao "bend dati sve od sebe".

više na: mojarijeka.hr


radionicasajam poslovakoncertstudenti