Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Tulumarite sa Slavoncima! Zbog tambure, rakije i dobrog društva – Slavonska noć se ne propušta

MojFaks | Događanja, 02.03.2020.Tulumarite sa Slavoncima! Zbog tambure, rakije i dobrog društva – Slavonska noć se ne propušta

Jedna od najvećih zavičajnih studentskih udruga u Hrvatskoj, Slavonska udruga studenata, već tradicionalno organizira Slavonsku noć koja će se održati u petak 06. ožujka 2020. s početkom u 23:00 sata u Clubu Roko (Jarunska 5) popraćena tamburašima i domaćom rakijom.

Na prvoj ovogodišnjoj Slavonskoj noći imat ćemo čast ugostiti jedan od najznačajnijih tamburaških sastava u Hrvatskoj, a to su Najbolji hrvatski tamburaši, koji već više od 30 godina uspješno promoviraju važnost očuvanja izvorne tamburaške glazbe.

Cijena karte u pretprodaji je 30 kn, a može se kupiti od ponedjeljka 02. 03. do četvrtka 05. 03. u Studentskom centru (ispred menze) od 11:00 do 16:00 sati te nadalje u Studentskom domu Stjepan Radić (ispred prve menze) od 18:00 do 21:00 sat i u petak također u Studentskom domu Stjepan Radić (ispred prve menze), ali u terminu od 11:00 do 14:00 sati.


Podsjetimo, Slavonska udruga studenata je zavičajna studentska udruga pri zagrebačkom sveučilištu, koja je za svoj osnovni cilj postavila njegovanje i čuvanje slavonskog identiteta studenata u Zagrebu, brigu i pomoć studentima porijeklom iz Slavonije te organiziranje projekata kojima će povezati sve slavonske studente.

Slavonska noć najveći je i najpoznatiji događaj Slavonske udruge studenata s ciljem okupljanja velikog broja slavonskih studenata i svih onih koji se tako osjećaju kako bi se u ugodnoj i opuštenoj atmosferi prezentirale slavonske tradicijske nošnje, delicije, piće i glazba.

Sve dodatne informacije o Slavonskoj udruzi studenata možete pronaći na Facebook stranici, a o Slavonskoj noći na Facebook događaju.


Slavonska udruga studenataSlavonska noćtamburicerakijaClub Roko