Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Watt can you do for the future? beSUSTAINABLE!

MojFaks | Događanja, 30.05.2011.Watt can you do for the future? beSUSTAINABLE!

BEST Zagreb je studentska organizacija koja djeluje u sklopu međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja obuhvaća 90 europskih sveučilišta u 30 europskih zemalja. "Watt can you do for the future? beSUSTAINABLE!" dvanaesti je po redu seminar u organizaciji BEST-a Zagreb koji će se održati u razdoblju od 2. do 13. lipnja 2011.

Na seminaru će sudjelovati strani i domaći sudionici, studenti najboljih tehničkih fakulteta sa sveučilišta diljem Europe.

Tijekom dvanaest dana i sveukupno 30 sati predviđenih za predavanja, debate i praktični rad sudionici će učiti o energetskoj učinkovitosti, održivom razvoju, klimatskim promjenama, očuvanju okoliša i obnovljivim izvorima energije. U sklopu seminara predviđen je i dvodnevni izlet koji bi omogućio sudionicima upoznavanje kulture, tradicije i ljepota naše zemlje.

Ovakvi seminari održavaju se po cijeloj Europi tijekom sva četiri godišnja doba te pružaju mladima priliku za usavršavanje već postojećih vještina, učenje novih stvari i stvaranje korisnih poznanstava. Upravo zbog toga što BEST Zagreb godišnje organizira ovakav stručni seminar, svi studenti zagrebačkog sveučilišta aktivno sudjeluju u takvim seminarima. Od 1999. godine, BEST Zagreb je omogućio da na ovaj način novo iskustvo stekne više od 700 hrvatskih studenata.


Detaljnije na: http://www.best.hr/summer-course/2011/


seminarradionica