Vodič za brucoše

Ljetna šljakica: Donosimo nekoliko cool studentskih poslova u prirodi i na moru, a prijaviti se možete ODMAH

MojFaks | Karijera, 30.07.2021., Autor: Vanessa K.Od Dubrovnika i Brača na sezoni, zaštite prirode u Kninu i čuvanje mace u Zagrebu...
Foto: screenshot via Facebook, edited in Pixlr

I dok si dio studenata može priuštiti odlazak na more, dio svakako mora razmišljati o plaćanju troškova koje podrazumijeva nova akademska godine koja nam se približava.

Ako trenutno ne radite, a htjeli biste ušparati koju kunu, bilo za ECTS-e koje prenosite, cijelu godinu ili putovanje na koje konačno možete ići, izdvojili smo za vas popis poslova po dva kriterija: koji su zanimljivi i koji su iznad minimalca.

Znaš s djecom i ide ti se do Dubrovnika? Studentski servis Osijek nudi odličnu priliku za sve željne mora!


ELEMENT JEDAN D.O.O. traži četvero studenata. U opisu posla stoji: čuvanje djece u dobi od 3 do 10 godine u dječjem klubu (igraonici) i provođenje organiziranih aktivnosti različitih vrsta - sportske, kreativne, kulturne, zabavne, edukativne. Vođenje djece u šetnju u park i na plažu. Briga o prostorijama u kojima borave djece i potrebnoj opremi za svakodnevna zaduženja. Administrativni (evidencije) poslovi vezani za usluge. Poželjno je iskustvo u radu s djecom i obavezno znanje engleskog jezika. Što nude: plaću od 5400 kuna, radno vrijeme je od 10 do 17 sati, osigurava besplatan smještaj, topli obrok, putne troškove po završetku ugovorenog perioda rada i uniformu za rad. Više o poslu pogledajte ovdje!

Ako želiš svoje ljeto provesti u prirodi uz biljke i zaštitu prirode, našli smo savršen posao za tebe!


>>>Studentski posao berača borovnica pokrenuo temu izrabljivanja: Dobila 44 kune za 7,5 kilograma ubranih borovnica<<<


Studentski centar Šibenik nudi jedan vrlo zanimljiv posao, u skladu s načelima prirode!
Iako ne nude smještaj, Javna ustanova za upravljanje zaštićenim područjima i drugim zaštićenim dijelovima prirode šibensko-kninske županije traži studenta na poziciji hortikulturnog radnika. Mjesto rada je JU Priroda SKŽ, a u opisu posla stoji da bi kao zaposlenik brinuli i održavali prirodni pokrov u skladu s načelima zaštite prirode, na uređenju i održavanju zaštićenih lokaliteta i slično! S radom se počinje od 10. kolovoza, a detalje pogledajte ovdje!


>>>Novi ljetni posao za studente: Guraju štapiće u nos uz 'party doktore' na Ultri i Zrću<<<


Ide ti se na Brač?


Student servis Varaždin također ima opcije gdje se studentima nudi rad i smještaj na top hrvatskim destinacijama! Ako želite raditi kao perač suđa sa satnicom od 35 kuna, a uz to vam je plaćen i put do Bola na Braču, smještaj i tri obroka, detalje pronađite ovdje!


Ako ste članovi jedne od najvećih grupa za studentske poslove "Tražim/nudim studentski posao", onda svakako provjerite ove dvije ponude. U prvoj imate prilike zaraditi čak 18 tisuća kuna, a u drugoj se družiti s mačkama. Za prijavu je potrebna prijava u inbox privatnim osobama koje su oglasile ponude. Pronađite ih ovdje za plaću od 18 tisuća kuna i ovdje za druženje s mačkom Mao!


studenstki posaoljetni posaoplaćeni smještajsatnicaposao čuvanja mačkezabavaDubrovnikŠibenikbračVaraždinzanimljivi posloviljetna sezona


Prati nas na Instagramu!