Vodič za brucoše

Dosta ti je faksa – vrtlario bi za pare? Onda je ovaj oglas za posao OD KUĆE za satnicu od 50 eura baš za tebe

MojFaks | Karijera, 22.03.2021., Autor: Lidija B.Vrtariš od kuće za 50 eurića po satu. Zvuči dobro?
Foto: Iuskiv via Shutterstock

Svi barem jednom u toku studiranja pomislimo, kao u onom memeu: 'Šljiviš ovo, odoh ja u vrtlare!'

Ako ste i vi na rubu ovakve odluke, no negdje u dubini duše ipak znate da vam ta diploma treba da biste se bolje zaposlili, a i da bi roditelji bili ponosni, okušajte se u virtualnom oblikovanju okoliša (što je samo fancy naziv za vrtlarenje, recimo) – za plaću. Zvuči ludo?


Ekipa s portala Idesh iskopala je ovaj dragulj. Kako pišu, Whatshed, najveća britanska web stranica za recenziju vrtnih kućica, trenutno traži osobe za kolektiv virtualnih vrtlara kako bi nudili svoje profesionalne usluge igračima koji žele malo uljepšati svoj Minecraft vrt. Da, ovo je realno i za to možete dobiti sasvim lijepe novčiće.


>>>Biste li kosili travu za dodatna 2 ECTS-a? Kako su studenti postali ludi za poslovima na koje ih ni tata ne bi natjerao<<<


Što vam je potrebno da postanete virtualni oblikovatelj okoliša u Minecraftu? Hm, pa morate biti upoznati s Minecraftom, za početak. S obzirom da je prošle godine čak 126 milijuna igrača diljem svijeta čačkalo po ovoj igrici, velike su vjerojatnosti da i vi imate kakvo-takvo poznavanje tematike.


Zatim morate biti komunikativni, kreativni, disciplinirani i samopouzdani da ćete obaveze rješavati na daljinu, a svako dodatno poznavanje i iskustvo u vrtlarenju i oblikovanju okoliša bit će plus prilikom selekcije kandidata.


Ako ste i vi jedan od 126 milijuna Minecraft igrača, onda ćete rasturiti ovaj posao...foto: Surie via Shutterstock


>>>Zbog ovog oglasa za posao 'gori' Facebook: Je li ovo prihvatljiva satnica za 'šljakanje' na Badnjak?<<<


Od radnih zadataka čeka vas procjena klijentovog vrta (postojećeg stanja) te koncipiranje ponude koja bi poboljšala zatečenu situaciju. Osmišljavanje načina za uljepšavanjem i obogaćivanjem vrta unutar zadanog budžeta, argumentirani stav iza svakog prijedloga te osmišljavanje višestrukih prijedloga uređenja za slučaj da klijent u budućnosti poželi redizajnirati svoj vrt.


Od prednosti ističu rad na daljinu, dragocjeno i jednistveno iskustvo koje ćete steći u razgovoru s klijentima, eksperimentiranje s različitim stilovima i da, jesmo li spomenuli, bit ćete plaćeni da igrate Minecraft.


>>>Vrtoglava satnica od 2500 kuna! Ne nasjedajte na ovaj FEJK oglas za posao – evo o čemu se radi<<<


Uspješni konzultant zarađivat će 50 eura po satu po zapošljavanju, no moći će odraditi vlastite tarife i raditi fleksibilno.


Zvuči kao san? Prijavite se ovdje.


Minecraftvrtlarenjeoblikovanje okolišaposaokarijeraWhatshedvrtnekućicevrtlar


Prati nas na Instagramu!