Vodič za brucoše

Prošla sito i rešeto! Radi od osamnaeste i ima diplomu SC-a: Sve cake i upozorenja koja morate znati ako i vi radite na studentski ugovor VIDEO

MojFaks | Karijera, 21.10.2020.Prošla sito i rešeto! Radi od osamnaeste i ima diplomu SC-a: Sve cake i upozorenja koja morate znati ako i vi radite na studentski ugovor VIDEO

Studentski posao je savršena prilika za zaraditi džeparac i sakupiti relevantno radno iskustvo.

Nije nemoguće raditi uz faks, ali uvijek trebaš imati na umu da je faks prioritet!, samo je jedan od korisnih savjeta koji će ti dobro doći ako si u fazi traženja studentskog posla.


Radi od svoje 18. godine, a prošla je "sito i rešeto"


Kako to realizirati, što te sve čeka u svijetu studentskih poslova i kako što lakše naći posao - sve ovo zna studentica koja radi od 18. godine i sada dijeli dragocjena životna iskustva s kolegama.

Svaki ponedjeljak na Hej! kanalu posevećen je studentskim temama, a ovog tjedna Aneta dijeli s vama svoja iskustva i savjete o studentskim poslovima. Puno studenata radi uz faks, a za one koji tek kreću u ovaj svijet, sigurno svaki savjet dobro dođe. Ako se pitaš gdje uopće tražiti aktivne studentske poslove, na što obratiti pozornost kad ideš na razgovore za posao i kako je najbolje javljati se na oglase - svakako škicni video jer u njemu možeš saznati sve to i puno više od toga.

Aneta je podijelila i svoja negativna iskustva, jer su i ona nažalost sastavni dio svijeta studentskih poslova - nije uvijek sve pošteno i savršeno. Uči na njenim primjerima i pokupi savjete jer sigurno će ti tijekom studiranja dobro doći!

Pogledaj video u nastavku.


Svakako se pretplati na Hej! kanal i stisni zvonce da ti stigne obavijest za svaki novi video koji ekipa tamo objavi. Ponedjeljkom na Hej! kanalu možete gledati studentske teme, a utorkom i četvrtkom zabavne sadržaje, modne videe, izazove i razne druge zanimljivosti.

MojFaks
izvor: Teen385.com
foto: screenshot@YouTube


studentistudentski posaoHej! kanalsavjeti

Prati nas na Instagramu!