Vodič za brucoše

PREZAKON! I ti imaš 'čudovište' od cimera ili kolege s predavanja? Onda je OVO posao koji ne smiju propustiti... Prijava deranjem na Whatsapp

MojFaks | Karijera, 09.06.2020.PREZAKON! I ti imaš 'čudovište' od cimera ili kolege s predavanja? Onda je OVO posao koji ne smiju propustiti... Prijava deranjem na Whatsapp

Uvijek ste htjeli glumiti? Niste uspjeli upisati Akademiju, a možda vam ipak leže neke nekonvencionalnije uloge? E pa, pronašli smo posao za vas.

Kako bi ispunili studentski džep, koji kao da ima rupu koja se svakim odlaskom na "jedno" pivo u Krivi dodatno produbi, studenti često rade najrazličitije poslove. Posljednjih godina, na stranicama s oglasima mogu se pronaći poslovi u kojima se traže statisti za filmove i serije.


Od jučer, Facebook grupa Tražim/nudim studentski posao bogatija je za jedan zanimljiviji oglas. Naime, Films Avantgarde  traži studenta/icu koji/a bi glumio/la "čudovište" u dugometražnom filmu. Satnica je 35 kn, a nedjeljom i praznicima 45kn/sat. 


foto:Shutterstock By testing

Za sve fanove Čudovišta iz ormara, kojima je Sullivan uzor i čudovište koje žele zagrliti, ovaj oglas sigurno je nešto zanimljivo. Ne trebaju vam neke glumačke ili psihopatske sposobnosti. Kako se navodi u oglasu, većina glume sastojala bi se od glasovnih linija bez pojavljivanja u kadru. Ali, kako bi se osjećali više kao čudovište, ne brinite, dobit ćete kostim!


...Netko to plaća?! Posao iz snova za tebe i tvoju bolju polovicu: Uživaj u luksuznim vilama u susjedstvu za 4000 eura mjesečno...


"U kadrovskim snimkama biste nosili šminku i odijelo koje ćemo mi osigurati! Film bi se snimao oko 2 tjedna možda malo i dulje. Sve što trebate učiniti je nazvati broj 099 294 1949 ili poslati glasovnu poruku preko WhatsAppa te učiniti vašu najbolju impersonaciju čudovišta, drekavca... kako bismo najlakše utvrdili savršenog kandidata za ulogu! Rezultate javljamo na broj s kojega ste se javili! Veselimo se suradnji i dobroj zabavi!!!!!!!! Films Avantgarde", piše u oglasu na koji se možete javiti do 9.7. 

Sudeći po komentarima ispod objave, konkurencija će biti žestoka, a oznaka studenata koje njihovi cimeri i prijatelji vide u ulozi "čudovišta" zasad ne nedostaje. Vjerujemo da će najjači sraz biti između onih s velikim iskustvom u strašenju djece i onih s dobrim sposobnostima oponašanja (dosadnih profesora).

A.Z.
foto: Shutterstock By Lightspring


studentistudentski posaočudovištestatiranje