Vodič za brucoše

Lidl Hrvatska predstavio program zapošljavanja mladih: plaća 8.000 kuna bruto

MojFaks | Karijera, 14.07.2016.Lidl Hrvatska predstavio program zapošljavanja mladih: plaća 8.000 kuna bruto

Trgovački lanac Lidl Hrvatska pokreće program Start@Lidl koji nudi mogućnost zapošljavanja mladih i njihova razvoja za različite pozicije unutar tvrtke.

Na danas održanom medijskom brifingu trgovački lanac Lidl Hrvatska predstavio je program zapošljavanja Start@Lidl, unutar kojeg će zaposliti desetak mladih ljudi, i to u okviru tri različita programa, piše Poslovni dnevnik.


Postupak selekcije prijavljenih odvijat će se u nekoliko faza, a desetak najboljih kandidata na kraju procesa dobit će priliku raditi u Lidlu Hrvatska, unutar jednog od tri programa: Mlađi specijalist (m/ž), Trainee u Marketingu (m/ž) i Trainee u Prodaji i logistici (m/ž). Kandidati koji se zaposle u Lidlu stjecat će radno iskustvo primajući plaću od min. 8.000,00 kuna bruto.


Zaposleni kandidati dobit će sustavno školovanje uz podršku mentora i trenera, kroz koje će se pripremati za preuzimanje pozicije u jednom od Lidlovih odjela. Na raspolaganju će im biti i dodatne edukacije iz stručnih područja koje su potrebne za cjelovit razvoj, kao i redovite povratne informacije o napretku i kontinuirana podrška nadređenih.


Desetak kandidata zaposlit će se unutar sljedećih programa:


Mlađi specijalist – za one koji se žele stručno usavršavati u svom području i raditi u blizini Zagreba, imati svoje fiksno radno mjesto i ured kako bi postali specijalisti u određenom području;


Trainee u Marketingu – za one koji žele steći iskustvo u različitim sektorima s naglaskom na marketing, koji su spremni promijeniti mjesto stanovanja nekoliko puta i provesti do 8 mjeseci u prodaji kako bi po završetku razumjeli naš "core business";


Trainee u Prodaji i logistici – za one koji ne žele biti cijeli dan u uredu, koji vole akciju i dinamiku prodaje ili logističkog centra i koji su spremni provesti16 mjeseci školovanja u Lidlovoj prodaji i logističkom centru, s čestim promjenama prebivališta. Također, ova je pozicija za kandidate koji žele postizati rezultate kroz upravljanje većim timom, od 20 do 80 zaposlenika.


Lidl Hrvatska već je godinama među najpoželjnijim poslodavcima, a osim Certifikata Poslodavac Partner, Lidl je ove godine drugi put zaredom proglašen drugim najpoželjnijim poslodavcem u Hrvatskoj, prema istraživanju Poslodavac prvog izbora portala MojPosao.


L.B./izvor: Poslovni dnevnik

foto:Facebook@Lidl Hrvatska


Lidlzapošljavanje mladihStart@Lidlmlađi specijalisttrainee u marketingutrainee u prodaji i logistici