Vodič za brucoše

Postanite njihov 'čovik' - iskustvo NIJE BITNO: Studentski Radio Kampus traži novu radnu snagu

MojFaks | Karijera, 20.09.2017.Postanite njihov 'čovik' - iskustvo NIJE BITNO: Studentski Radio Kampus traži novu radnu snagu

Studenti sa Sveučilišta u Splitu u potrazi su za novim mladim entuzijastima koji će postati dio njihove ekipe na projektu Radio Kampus. Regrutacija je počela prije nekoliko dana, ali još nije kasno da pošaljete svoju prijavu.

Radio Kampus postoji od lipnja, a u njega svoju energiju i kreativnost ulažu studenti Sveučilišta u Splitu. Prema tvrdnjama radijske studentske ekipe, jednomjesečno eksperimentalno emitiranje naišlo je na uspjeh, a nova tura emitiranja kreće s početkom akademske godine, 2. listopada.


Izvor: Facebook@RadioKampus

Upravo zato ovi kreativci trebaju još ruku kako bi radio bio uspješan pa traže i novinare i voditelje i tonce. Simpatičnim oglasom koji su objavili na službenom Facebook profilu Radija Kampus pokušavaju privući što više kolega.

"Ako želiš biti novinar/reporter/voditelj/tonac ili 4 u1, ti si naš čovik! Iskustvo nije važno! Pošalji životopis, motivacijsko pismo i kontakt na info@radiokampus.com.hr i postani dio RK ekipe!", stoji u oglasu.


Izvor: Facebook@RadioKampus

Prijave su krenule 18. rujna, a traju do 22. listopada, iskustvo nije bitno nego samo dobra volja pa ste zato možda vi idealan 'čovik' za ovaj radio. Više informacija možete pronaći na Facebook stranici radija.

...Na valovima Save: Studenti u domu pokrenuli radio...


...Projekt koji će ovjekovječiti duh kultnog zagrebačkog doma: Klikom po Savi...


...Studentski časopis 'Reaktor ideja' dokazuje da djevojke osvajaju prirodne znanosti i inženjerstvo...


Ivana Petrić
foto: Facebook@RadioKampus


radioradio KampusSveučilište u SplituSplitsplitski studenti


Prati nas na Instagramu!