Vodič za brucoše

Prijavite se na Proljetnu školu poduzetnosti

MojFaks | Karijera, 30.03.2016.Prijavite se na Proljetnu školu poduzetnosti

Neke od tema koje će se obrađivati uključuju područje (samo)zapošljavanja, poduzetnosti, javnog nastupa, pisanja životopisa i motivacijskog pisma te razvoja ideje u projekt...

Forum za slobodu odgoja, treću godinu zaredom, uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih, provodi projekt 'Proljetna škola poduzetnosti – program obuke i podrške mladima za uspješnije zapošljavanje' kojemu je cilj osnažiti mlade iz tri županije u području poduzetnosti, pokretanja vlastitog posla i razvoja novih vještina i kompetencija.

Projekt se sastoji od četverodnevnog treninga za mlade s područja Krapinsko-zagorske, Korpivničko-križevačke i Varaždinske županije koji će se održati od 18. do 24. travnja 2016. godine.Neke od tema koje će se obrađivati uključuju područje (samo)zapošljavanja, poduzetnosti, javnog nastupa, pisanja životopisa i motivacijskog pisma te razvoja ideje u projekt. Po završetku treninga, sudionici/ce će, uz podršku trenera, suradnika i volontera Foruma za slobodu odgoja, trebati održati radionicu ili prezentaciju s mladima na neku od tema koja je bila obrađena na treningu. Osim toga, mladima će biti i omogućena jedinstvena prilika da zajedno sa stručnjacima Foruma razviju projekt koji bi željeli prijaviti na razne fondove i izvore financiranja.

Sudionicima programa u potpunosti će biti pokriveni troškovi smještaja, hrane i prijevoza. Sudionici će se birati prema iskazanoj motivaciji i spremnosti da se posvete svim navedenim aktivnostima.

Dosad je kroz program u Hrvatskoj prošlo 58 mladih, a održali smo i Proljetnu školu za mlade na međunarodnoj razini na kojoj je sudjelovalo 25 mladih iz četiri europske zemlje.

Rok za prijavu je 01.04.2016. do 23.59. Životopis i motivacijsko pismo možeš poslati elektroničkom poštom Jeleni Perak na jperak@fso.hr, a ako imaš bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno šalji mail na jperak@fso.hr ili zovi na broj telefona 01/4663-503.

Više informacija pronađi ovdje.


Forum za slobodu odgojaProljetna škola poduzetnostimladinatječaj(samo)zapošljavanjeradionice


Prati nas na Instagramu!