Vodič za brucoše

Tražiš posao, a ne želiš raditi za 'siću'? Ovo je top 6 poslova koji ti nude satnicu i do 60 kuna, a neki čak i smještaj

MojFaks | Karijera, 19.04.2021., Autor: MojfaksStudentski centar u Zagrebu
Foto: Darko Ba/MojFaks

Pronalazak studentskog posla nikada nije bio jednostavan, a pogotovo ne u doba pandemije. Zato se i mnogi studenti pribojavaju da će im sezona, koja je doista blizu, proći bez zarade, a to će se svakako teško odraziti i na početak još jedne akademske godine.

Mnogi studenti već su u potrazi za nekim stalnim ili sezonskim studentskim poslovima. Ponuda poslova kojoj svjedoče, svakako je demotivirajuća, što i objašnjava zašto puno studenata trenutno nigdje ne radi, a ima vremena i htjelo bi. Osim ponude, tu je i plaća koja je najčešće minimalna.


Istražili smo studentske poslove po različitim gradovima diljem Hrvatske te pronašli one koji i za vrijeme pandemije nude i više od pristojne cifre za vrijeme studentskih dana.


Najbolje u ovo vrijeme prolaze oni kojima je jezik jača strana!


To dokazuju dva oglasa za posao na području Zagreba gdje studenti stranih jezika na filozofskom fakultetu mogu zaista dobro zaraditi.


Prvi je od njih onaj poslodavca Učilište "Amor lingua". Naime, traže studenta, poželjno apsolventa, sa znanjem njemačkoga jezika na području Sesveta. Satnica koji mnogi studenti mogu samo sanjati, iznosi čak 60 kuna. Više o samom poslu pročitajte ovdje.


Osim ovog učilišta, zanimljiv oglas nudi i "Školica", škola hrvatskog jezika za strance s više od 10 godina iskustva u organizaciji i održavanju grupnih i individualnih tečajeva u Njemačkoj, Austriji, Hrvatskoj i online. Naizgled lako? Trebaš dobro poznavati hrvatski, ali osim toga, postoje i još neki uvjeti koje očekuju da idealan kandidat ispuni. Satnica od 50 kuna također zvuči primamljivo, a ako misliš da je ovo idealan posao za tebe, klikni ovdje!


Promocijski poslovi i u doba korone


Poznata tvrtka MPG d.o.o., u potrazi je za odgovornim i komunikativnim studentima i studenticama koji bi radili na večernjim promocijama alkoholnih pića na području Osijeka. Početak rada je u svibnju, a u oglasu traže nekoga na koga mogu računati i na duže vrijeme. Vjerujemo da će se mnogi javiti kada vide satnicu od 50 kuna, zato požuri jer imaš još samo 3 dana za prijavu. Više o poslu pogledaj na linku.


Dosta ti je zarade po satu? Zaradi po broju riječi!


Dobro pišeš, copy ti nije strana riječ, čuo si za SEO i Content? Možda je ovo baš onda posao za tebe. Dobro će ti doći ako u marketinškoj branši imaš bar malo iskustva, a za pisanje tekstova bit ćeš plaćen 50 kuna na 1500 riječi. Rad je od kuće, stoga pokušaj!


Ne brini, u 2021. godini bit će i turizma!


Poruka je koju ovim oglasima za posao zasigurno nastoje uputiti ova dva poslodavca s područja Istre i Kvarnera


ITA d.o.o., tvrtka je koja traži turističkog predstavnika na području Rijeke. Radi se u smjenama, plaćen ti je putni trošak, a satnica iznosi 40 kuna. Također, ako je ovo tvoj budući posao, nedjelje su isključivo tvoje! Više o poslu pogledaj ovdje.


Istarski aquapark koji je zadnjih godina oduševio sve generacije, u potrazi je za novim studentima. Ima svega, vjerujemo da ćeš se pronaći. Satnica se u „Istralandiji“ uglavnom vrti oko 30 kuna, ali osim dobre zabave, zagarantiran ti je i besplatan smještaj! Traže animatore, bazenske čuvare, blagajnike, čistače i čistačice, djelatnike fast fooda, djelatnike hortikulture, djelatnike u suvenirnicama, pizza majstore i spasioce s licencom. Ma daj, ovdje sigurno ima nešto za tebe!Studentski posloviZagrebRijekaOsijekRijekaIstraStudentski centarStudentska satnicaSveučilište u Zagrebu

Prati nas na Instagramu!