Vodič za brucoše

'Želiš biti glas poznat kamiondžijama i vozačima autobusa?' Oglas za studentski posao zapalio popularnu grupu na Facebooku

MojFaks | Karijera, 05.11.2019.'Želiš biti glas poznat kamiondžijama i vozačima autobusa?' Oglas za studentski posao zapalio popularnu grupu na Facebooku

Neki su poslovi jednostavno sočniji od drugih...

Danas je u Facebook grupi Tražim/nudim studentski posao osvanuo zanimljiv oglas za studentski posao. Naime, Radio Banovina traži studente za posao novinara/voditelja.

"Radio Banovina d.o.o. u potrazi je za novim kolegama novinarima/voditeljima!Tražimo radnike za rad na portalu i/ili u eteru! Ti si organiziran/a si, samostalan/a, kreativan/a? Pratiš dnevne novosti i voliš pisati? Informatički si pismen/a? Dobro se izražavaš u pisanom obliku? Ugodnog glasa? Javi nam se mailom na kadrovska@radio-banovina.hr za više informacija :) Mjesto rada je Velika Gorica!", stoji u objavi u popularnog FB grupi za traženje (studentskog) posla.

foto: screenshot@Facebook@Tražim/nudim studentski posao

S obzirom na reputaciju ovog radija, ne čudi ogroman broj komentara i pošalica na račun oglasa. Naime, radio Banovina lokalna je hrvatska radio-postaja koja emitira iz Gline na frekvencijama 93,2 MHz, 96,8 MHz i 99,1 MHz, a karakterizira je širok glazbeni opus domaće zabavne, ali i pop, narodne, folk, tamburaške i tradicijske glazbe. Oglas je zainteresirao brojne studente te je broj komentara na objavu u svega par sati porastao do 170, a raste i dalje iz minute u minutu.

Studentima se, prije svega, ovaj posao čini idealnim za njih, ali i njihove prijatelje i kolege. Nekolicina je dobro upoznata s repertoarom ove radio postaje pa najavljuje da će, ako se i zaposle, pojedine pjesme puštati od 0 do 24. Jedan od članova ove grupe našalio se objavom svoje verzije oglasa za posao.

"Voliš glazbu čija produkcija košta 90 kn ukupno? Tražiš posao s kojim se nećeš hvaliti u akademskoj zajednici? Želiš biti glas koji čuju svi vozači autobusa i kamiondžije? Prijavi se na Radio Banovinu! Vaš vjerni soundtrack svakog odlaska na more autobusom", komentar je koji je nasmijao mnoge.

Ne sumnjamo da će se u moru brojnih komentara, pronaći netko za koga je ovaj posao uistinu idealan i da ga krase već spomenute vještine. Sretno!

V.S.
foto: screenshot@YouTube/Radio Banovina


radio Banovinaoglas za posaostudentski posaoTrežim/nudim studentski posao


Prati nas na Instagramu!