Vodič za brucoše

[VIDEO] 'Balkanski tata' 25-godišnjeg TikTokera poharao društvene mreže: Prepoznajete li svoje roditelje?

MojFaks | Laganini, 12.07.2021., Autor: Vanessa K.Prepoznajete li svoje očeve u ovim klipovima?
Foto: screenshot via Instagram@balkandad

Čačkalica u ustima, punjene paprke, ćevapi, šlape i čarape, samo su neke od 'tipičnih' balkanskih stvari koje ovaj TikToker vješto prikazuje u urnebesnim video-isječcima, u kojima ilustrira tipično ponašanje 'balkanskog tate'.

Društvene mreže stvaraju nove poslove, digitalne kreatore sadržaja koji postaju viralni zbog svoje originalnosti ili samo kvalitete koju objavljuju online.


Jedan od viralnih influensera je i 25-godišnji Miloš Nedeljković, rodom iz srbijanskog Novog Sada. Miloš je odrastao na Novom Zelandu, a već 4 godine živi u Australiji. Završio je preddiplomski studij, a pola godine proveo je i na studiju u Švedskoj.Regionalni mediji vrlo su brzo "ubrali" njegove viralne videe pa su pisali o njegovom uspjehu. "Reci mi da si Balkanac, bez da mi kažeš da si Balkanac", "Kako balkanski tata liječi sve bolesti", "Kako balkanski roditelji opisuju da su išli u školu", "Kako Balkanski tata reagira kad upozna ne-balkanskog dečka svoje kćeri", "Balkanski otac slaže punjenu papriku", samo su neki od viralnih videa koji su ovog mladića lansirali u svijet digitalnih kreatora.U početku je stvarao memeove i to na nagovor brata, a sve s istom tematikom: prikazu tipičnog balkanskog oca, od njegovog fizičkog izgleda i modnog izričaja pa sve do balkanskih uvriježenih ponašanja, poput gostoprimstva i nezaobilazne rakije.


>>>[VIDEO] Viralni trend srodnih duša s TikToka otkriva jeste li pronašli ljubav svog života – u samo par koraka<<<
Balkandad trenutno na Instagramu broji 26,1 tisuću pratitelja, dok ga na TikToku prati više od pola milijuna ljudi! Samo nekoliko zadnjih videa ima preko 2 milijuna pregleda. Osim čestih ponašanja naših očeva, Miloš snima i videe u kojima sprema tradicionalna balkanska jela poput sarme, graha, baklave i slično.


>>>Studentica zaprosila svog dečka, doživjela masovno vrijeđanje: 'Ovo je posao za dečke!'<<<


"Kopija mog tate", "Majstori za sve", "Ovo je moj život", "Jezivo koliko je istinito", samo su neki od komentara koje ovaj mladić svakodnevno dobiva, pa čak i od ne-balkanaca koji u ponekim videima pronalaze upravo ponašanja svojih očeva. Koliko su urnebesni njegovi video isječci, možete provjeriti i sami.


Miloš NedeljkovićBalkandanviralnoTikTokbalkanpunjene paprikereceptibalkanski receptirakijazabavalaganini


Prati nas na Instagramu!