Vodič za brucoše

Otvorila se 'slasta', a zatvorila 'brza'! Vijest o zatvaranju pizzerije na Savi nasmijala i razljutila studente: Evo u čemu je problem

MojFaks | Laganini, 14.05.2021., Autor: Vanessa K.'To je valjda tako, jedno otvore, a drugo zatvore', komentirali su studenti.
Foto: Screenshot via Facebook/Studentski dom

Jesu li studenti više tužni zbog zatvaranja 'brze' menze ili se zabavljaju zbog ove gramatičke pogreške?

Jučer navečer na Facebook grupi Studentskog doma "Stjepan Radić" – "Sava" objavljena je fotografija obavijesti koja je osvanula na vratima pizzerije koja je u sklopu spomenutog doma.

Studenti su odmah prokomentirali zatvaranje "brze" menze jer, kako jedan dio njih tvrdi, samo tamo i jedu. Također, nekolicina ih je komentirala i gramatičku pogrešku koja je nasmijala dobar dio studenata.


"Teta ostala bez glasa vjerojatno", jedna od pretpostavki zašto je brza menza zatvorena /
Foto: screenshot via Facebook "Studentski dom Stjepan Radić - Sava"


"Umrijet ćemo od gladi???" / Foto: screenshot via Facebook "Studentski dom Stjepan Radić - Sava"


Je li menza zatvorena zbog gramatičke pogreške? /  Foto: screenshot via Facebook "Studentski dom Stjepan Radić - Sava"

Kontaktirali smo Studentski Centar, točnije, sanacijskog upravitelja Mirka Bošnjaka vezano uz ovo zatvaranje. Iz njegvog ureda pojašnjavaju kako je došlo do "manjeg kvara na elektroinstalacijama". "Pizzerija u okviru SD Stjepan Radić, Studentskog centra u Zagrebu privremeno je zatvorena zbog manjeg kvara na elektroinstalacijama. U postupku je otklanjanje kvara te će po otklonjenom kvaru ponovo biti puštena u rad. Svi drugi kapaciteti subvencionirane studentske prehrane u SD Stjepan Radić rade bez zastoja", odgovorio je za MojFaks.


Na upit o konkretnom datumu otvaranja pizzerije još uvijek nismo dobili odgovor. Ažurirat ćemo tekst čim informacija stigne.


studentska menzabrza menzagramatikazatvorena do daljnjeg

Prati nas na Instagramu!