Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Studentica nikako nije mogla razlikovati lijevo i desno – evo kako je ZAUVIJEK riješila taj problem FOTO

MojFaks | Laganini, 10.02.2021., Autor: Anja Z.Problem je riješila - trajno.
Foto: Instagram/Lauren Winzer

Svi mi imamo onog jednog prijatelja koji ne raspoznaje lijevu i desnu stranu. Ili smo mi taj prijatelj.

Studentica D'Kodia Laine (23) iz Australije kao mnogi ljudi imala je poteškoće s razlikovanjem lijeve i desne strane. I dok ponekad nerazlikovanje što je lijevo a što desno može biti nebitno – situacije u prometu, ili prilikom objašnjavanje pojedine lokacije ipak znaju biti problematične, ako miješate ove dvije strane. Kako za Daily Mail Australia, govori studentica komunikacija, ona je pronašla rješenje problema. Odlučila je istetovirati upute na rukama.

...Javila profesorici da ne može prisustvovati online nastavi - njen razlog je totalni HIT! 'Svi plaču, ništa neću čuti…'...


Često smo i mi znali reći nekim kolegama:"De istetoviraj si strane na ruci, ako već ne znaš"- ali još uvijek nitko nas nije poslušao. I dalje nas bezdušno šalju desno, kada trebamo lijevo. Upravo zbog toga ne iznenađuje reakcija koju je Laine dobila od svojih prijatelja, nakon što im je poslala fotografije tetovaže. Svi odreda su tek tada shvatili da se ona nije šalila kada je spominjala takvo šaranje po tijelu.

Laine još od djetinjstva ne raspoznaje lijevu od desne strane, a kako govori, tijekom odrastanja suočavala se i sa podsmijehom i neugodnim situacijama.  Prijatelji su je zezali kako uvijek pravi pokrete prstima kako bi dokučila koja je strana, a njen "problem" kulminirao je tijekom jednog partija. Laine je u sklopu izazova imenovana voditeljicom tima i trebala je navigirati put do cilja. Nakon što je nekoliko puta vozača uputila da skrene u pogrešnom smjeru, frendica joj je olovkom napisala slova L(left – engl. lijevo) i R ( right – engl. desno) kako više ne bi griješila. Laine se tada našalila, kako bi mogla istetovirati ta slova. I upravo je to učinila.


izvor: Instagram @laurenwinzer/Neobična tetovaža studentice


Za Daily Mail Australia, ova studentica govori kako nešto što je počelo kao šala, pokazalo se korisnim. Laine je fotografiju svoje tetovaže objavila na Instagramu, a za manje od 24 sata tetovaža na rukama sa samo slovima L i R, skupila je skoro 4000 lajkova i bezbroj komentara.


...Najslađi 'ups' ikad: Mladić u prijavi za posao umjesto životopisa poslao fotku svog psa...


Iako se prije osjećala neobično, pokušavajući prstima skužiti stranu, i osjećala usamljeno sa svojim problemom, komentari na post pokazali su upravo suprotno – da je još mnogo onih kojima bi takva tetovaža dobro došla.  


izvor: Daily Mail Australiastudenticatetovažalijevodesnostrane