Vodič za brucoše

HIT novost u menzi: Neki će zbog nje studirati dulje, a drugima će postati glavno 'točeno' u životu

MojFaks | Laganini, 22.04.2021., Autor: MojfaksNeki su ljubomorni, drugi već vode ekipu...
Foto: V.S., MojFaks

Tko mu može odoljeti, pogotovo kad je cijena tako atraktivna?

Već smo navikli da iz SC-a u Splitu svakih nekoliko tjedana korisnike svojih studentskih restorana ugodno iznenade novim specijalitetima i delicijama na meniju.


"Nestrpljivo iščekujemo toplije dane, a svi znamo da nema boljeg vjesnika ljetnih radosti od ukusnog sladoleda", objavili su početkom ovog tjedna i izazvali bujicu oduševljenja među studentima.


>>>Od balkanskog specijaliteta broj 1 do zarolane delicije: 4 omiljena jela odsad na 'iksicu' u ovoj menzi FOTO<<<


U svijetu u kojemu se cijena kuglice sladoleda kreće oko 9 kuna, vijest da se slatkom poslasticom uz iksicu možete počastiti za samo 3,50kn dolazi kao "svjetlo na kraju tunela" pandemijske godine. Još kad pročitate da nude i tri slatke kombinacije – vaniliju, čokoladu i mix – sreći nema kraja.


Nestrpljivo iščekujemo toplije dane, a svi znamo da nema boljeg vjesnika ljetnih radosti od ukusnog sladoleda. 🍦☀️...

Objavljuje Studentski Centar SplitUtorak, 20. travnja 2021.


No, ono što je studente razočaralo je vijest da u ovoj poslastici mogu uživati samo u restoranu Kampus. "U ostale menze ni slučajno… Mi na Spinutu ne volimo sladoled", sarkastično su se osvrnuli neki.


Drugi su pak u ovome vidjeli dobrodošli napredak. "Tribamo odgodit maksimalno diplomu, menze napreduju", glasi jedan od komentara. "Menze su totalno evoluirale. Šta nismo odužile 4, 5 godina", napisala je pak druga pratiteljica ove stranice.


>>>KAKAV HIT! Večerom u ovoj domaćoj menzi šokirali studente – čaše za šampanjac, rasvjeta: 'Ovog nema ni u finim restoranima' FOTO<<<


"'Točeno više neće biti sinonim za pivo", duhovita je jedna studentica., aludirajući na "tekući" oblik sladoleda, a ima i onih koji u ovoj opciji vide "zamjenu za delux iz 'Meka'."


U svakom slučaju, uvođenje ove slastice pravi je hit potez iz splitskog SC-a.


sladoledSC Split350knKampusSplitSveučilište u Splituljeto

Prati nas na Instagramu!