Vodič za brucoše

Što biste SADA radili da možete? Nostalgični profil mami uzdahe: Studenti se prisjećaju svakodnevnih stvari koje im nedostaju

MojFaks | Laganini, 05.05.2020.Što biste SADA radili da možete? Nostalgični profil mami uzdahe: Studenti se prisjećaju svakodnevnih stvari koje im nedostaju

Nakon što su Instagram preplavili nostalgični profili 'Ja bih' koji se prisjećaju svakodnevnih situacija i navika iz dana prije karantene i studenti su konačno izradili svoju.

Ja bih u 'brzu', ja bih pričao s tetom u menzi...samo su neke od uobičajenih i svakodnevnih navika svakog studenata, a neke od njih imamo prilike vidjeti u prisjećanjima studenata koji su svoje nostalgične misli preoblikovali u Instagram profil. Ove svakodnevne navike više nećemo uzimati zdravo za gotovo.

U opisu profila stoji: "Što bi vi, studenti sa Save?".

Pojedini bi rado otišli na kavu u Roko, a neki pak sjedili na klupici.
Neki su se zaželjeli dobre zabave pa se nostalgično prisjećaju zagorskih domaćih vina.Svima već nedostaje menza, hrana iz menze, ali i tete u menzi s kojima studenti rado popričaju.Svatko može dati prijedlog "što bi on ili ona na Savi", a mi smo izabrali još nekoliko stvari i aktivnosti koje im nedostaju i nadamo se da će ih studenti uskoro moći raditi bez zadrške.
V.S.
foto: collage, edited@Instagram@jabih_Sava


studentiJabihSavaSavanostalgijaInstagramprisjećanjakarantenaizolacijakoronavirus


Prati nas na Instagramu!