Vodič za brucoše

Jesu li pristali? Djevojka šetala kampusom i ispitivala studente hoće li se s njom maziti VIDEO

MojFaks | Laganini, 03.12.2018.Jesu li pristali? Djevojka šetala kampusom i ispitivala studente hoće li se s njom maziti VIDEO

Ako ste se ikada pitali bi li se momci koje susrećete na ulici s vama malo 'spoonali, odnosno, pomazili – evo i odgovora! U slučaju da su ti momci ujedno studenti onda bi odgovor vjerojatno bio potvrdan, a upravo to je testirala jedna djevojka pa to zabilježila kamerom.

Vjerojatno ne postoji mladić ili djevojka koji ne znaju što znači engleski izraz 'spooning'. On zapravo označava maženje s drugom osobom u "fetus" položaju. Naravno, 'spoonanje' se odvija na krevetu jer inače ne bi bilo niti moguće. O 'spoonanju' je malo sa studentima popričala djevojka Dani Jackel s YouTube kanala The Daily Dropout.Zapravo, ona nije s njima o tome pričala nego je zapravo napravila smicalicu. Dok je skrivena kamera iza ugla snimala, Dani je hodala jednim američkim studentskim kampusom i ispitivala muške studente hoće li se maziti s njom, tj. 'spoonati' se. Pogađate? Iako djevojku vide prvi put u životu, većina je odgovorila da hoće...pa čak i oni koji su u vezi!


Ivana Petrić
foto: YouTube


maženjeskrivena kameraspoonanjespooningdjevojkakampus

Prati nas na Instagramu!