Vodič za brucoše

Kad ti predaje legenda: Profesorica s Filozofskog nasmijala studente porukom na kabinetu

MojFaks | Laganini, 15.01.2018.Kad ti predaje legenda: Profesorica s Filozofskog nasmijala studente porukom na kabinetu

Prije nekoliko mjeseci svoje je studente ugodno iznenadio profesor s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu jer je na vrata svog kabineta zalijepio 'Take a smile'. Sličnu stvar je napravila i profesorica na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, ali im je uz to dala razlog za plakanje od smijeha.

Odlazak u profesorov kabinet nije nikada lak pa čak i kada su u pitanju obične konzultacije. Mnogi profesori su toga svjesni pa studente pokušavaju opustiti na manje konvencionalne načine. Tako je profesorica s Filozofskog fakulteta u Zagrebu, s Odsjeka za anglistiku, Iva Polak, na svoj kabinet stavila smiješan natpis.

...'Osmijeh to go' na vratima kabineta: Profesor sa zagrebačke Ekonomije razveselio studente ovom porukom...


...Profesor filozofije i staklenka: Uvijek imajte vremena za pivo s prijateljima...


'I'm already disturbed. Please, come in', piše na kabinetu profesorice Polak, a studentica koja je fotografirala nesvakidašnji natpis kaže da joj je super što profesori izvijeste studente u kakvom su stanju jer onda znaju što ih čeka u kabinetu. Studentici profesorica Polak ne predaje, ali kaže da je čula same riječi hvale za nju i smatra da je natpis urnebesno smiješan i da će sigurno opustiti studente prije konzultacija.


Foto: privatna arhiva

Bivša studentica profesorice Polak kaže da je uvijek bila pozitivan "lik" na fakultetu i da ju studenti zaista vole. Iskreno, tko ne bi volio profu s ovakvim smislom za humor?

Ivana Petrić
foto: privatna arhiva


natpiskabinetFilozofski fakultetprofesoricakonzultacije


Prati nas na Instagramu!