Vodič za brucoše

Kada ti predaje legenda: Pogledajte kako je ovaj profesor dočekao studente na usmenom

MojFaks | Laganini, 04.05.2018. Kada ti predaje legenda: Pogledajte kako je ovaj profesor dočekao studente na usmenom

U današnje vrijeme profesori se moraju služiti maštom i biti originalni kako bi doprli do studenata i motivirali ih za učenje i sudjelovanje u nastavi. To dobro zna jedan profesor s fakulteta koji je svoje studente u kabinetu dočekao baš kao popularni meme.

Profesor fizike David Red s državnog fakulteta St. John's River na Floridi, preko noći je postao zvijezda društvenih mreža. Naime, on zna da nekako mora motivirati studente da sudjeluju u raspravama tijekom predavanja kao i na ispitima pa se tako u svom kabinetu pretvorio u popularni meme. Riječ je o memu kada čovjek sjedi za stolom, a na njemu piše da "vjeruje u to i to" i da ga netko proba uvjeriti u suprotno.


Profesor Red voli se često šaliti sa svojim studentima... izvor: Facebook@David Red

U kabinetu je na svoj stol napisao "Ne zaslužujete proći. Uvjerite me u suprotno" što je definitivno nasmijalo i zainteresiralo njegove studente, a konkretno je meme posvetio studentu koji nije redovito dolazio na predavanja. Sam profesor Red rekao je za portal BoredPanda da studenti generalno vole memove, ali i bilo što što ne zahtijeva tipično čitanje iz skripte ili s prezentacije.

...'Osmijeh to go' na vratima kabineta: Profesor sa zagrebačke Ekonomije razveselio studente ovom porukom...


...Profesor studenticu medicine izbacio s predavanja, a legenda se utješila na najbolji mogući način – FOTO...


"Cijeli semestar sam svaku srijedu nosio rozu majicu i prvi kolokvij koji su studenti imali bio je prožet kultnim filmom 'Opasne djevojke'. Neki studenti su nastavili srijedama nositi roze majice jer im je to bilo fora."
, otkrio je profesor Red.


Studente u kabinetu nije dočekao profesor nego njegov meme... izvor: Facebook@David Red

Budući da je to bilo nešto što je motiviralo studente, profesor je pokušao i na meme način i uspio.No, ovo nije profesoru Redu prvi put da radi memove jer ih pravi redovito i objavljuje na Facebooku.


Profesor je postao i klaun iz filma 'It'...Izvor: Facebook@David Red
 
Legendarno!

Ivana Petrić
foto: Facebook@David Red


profesorlegendamemeusmeni


Prati nas na Instagramu!