Vodič za brucoše

Kakvi psići i mace, ovaj faks tijekom rokova uveo guske ubojice za studente!

MojFaks | Laganini, 07.02.2020.Kakvi psići i mace, ovaj faks tijekom rokova uveo guske ubojice za studente!

Svi znamo da su psi i mace sve popularniji izbor za takozvane antistres prostorije koje neki fakulteti nude studentima koji su pod stresom, osobito tijekom rokova. No, ovo je nešto potpuno drugačije!

Sveučilište u Bantshireu našalilo se na račun svojim "antistres gusaka" koje njihovim studentima pomažu u teškim vremenima polaganja ispita. No, ako ste očekivali neke umiljate, mazne životinjice, prevarili ste se. Kanadske guske iz ove priče zalijeću se na studente koji onda bježe glavom bez obzira, ako uspiju.


Njihova objava nesretnog studenta koji je u silovitom napadu guske završio na tlu izazvala je tisuće komentara i nekoliko destaka tisuća dijeljenja.
"Uvodimo wellness guske na kampus kako bismo pomogli studentima da se tijekom ispitnih rokova riješe stresa", napisali su uz ove urnebesne fotografije.


Neki upozoravaju da je nesretni student očigledno prošao blizu gnijezda čime je izazvao zaštitničko ponašanje guske, drugi se pak šale na račun karaktera Kanađana i kažu da jednom godišnje sav svoj stres prenose guskama zbog čega su one zločeste, a Kanađani jako pristojni.


"Da, samo padnete na tlo i umrete – nema više ispita, nema više briga", "Samo najjači studenti opstat će na ovom faksu", "Sad se i ja želim upisati na vaš faks", "Nakon ovoga ispiti više uopće ne djeluju strašno", samo su neki od komentara ispod ovih fotografija.


A kako se vi rješavate stresa tijekom rokova?

L.B./foto: Facebook@University of Bantshire


University of Bantshireguskeantistresrokovi

Prati nas na Instagramu!