Vodič za brucoše

Kćer poznate folk pjevačice niže sve petice na faksu! Mama se hvali: 'Prepametna, prelijepa, zna i 4 svjetska jezika...'

MojFaks | Laganini, 30.12.2021., Autor: Vanessa K.Izvrsna je studentica!
Foto: screenshot via Instagrem@leamilenkovicbgd

Djeca slavnih roditelja često odrastaju pod reflektorima javnosti.

Kćer poznate srpske folk-pjevačice Jasne Milenković Jami, Lea Milenković, studira Međunarodnu diplomaciju i osiguranje te je izvrsna studentica, a njenim se uspjehom hvali i njena majka."Sve je povukla na mamu"


Ponosna mama jednom je prilikom istaknula kako njena kćer ima samo izvrsne ocjene u svom indeksu.


"Sve je povukla na mamu, pa i više nego što treba, pogotovo ljepotu. Jako sam ponosna na nju. Prelijepa je, najbolji đak u školi i to je ono što nju krasi. Treba učiti i dalje, jer kako vrijeme ide, znanje i obrazovanje će se sve više cijeniti, a mama je tu kao vjetar u leđa", prenosi riječi ponosne majke Blic.rs.


Mlada studentica također je ponosna na svoje obrazovanje, pa joj i u samom opisu Instagram profila stoji da trenutno studira na Fakultetu za međunarodnu politiku, a hvali se i da zna četiri jezika: engleski, turski, arapski i španjolski.


Jami je na svom Instagramu objavila sliku indeksa svoje kćeri uz opis: "10 desetki! Prepametna, prelijepa, preambiciozna mlada Beograđanka, vlasnica znanja 4 svjetska jezika - budućnost srpske diplomacije", napisala je.


>>>[FOTO] Neda Ukraden pozirala ispred jednog od dva fakulteta na kojima je studirala: 'Nekad se cijenila pamet…'<<<


Uz spomenuto, i kćer je iznimno ponosna na svoju majku Jami jer često dijeli video-isječke ili slike s njom na svom Instagram profilu.


izvor: blic.rs


Jasna Milenković JamiLea MilenkovićMeđunarodna diplomacija i osiguranjeFakultet za međunarodnu politikufolkfolk pjevačica


Prati nas na Instagramu!