Vodič za brucoše

Koja legenda: Profesorica studentima dala najbolji savjet za partijanje za vrijeme faksa

MojFaks | Laganini, 04.08.2017.Koja legenda: Profesorica studentima dala najbolji savjet za partijanje za vrijeme faksa

Osim učenja, pisanja seminara i prejedanja u menzi, studentski život karakteriziraju i partijanja. Oni koji jedva čekaju novi semestar zbog brucošijadi već znaju da je ovo istina, a sjećate li se kada vam je netko dao idealan savjet za sva ta silna tulumarenja?

Onaj tko nije barem jednom partijao kao lud za vrijeme faksa kao da nije ni studirao ili barem došao mamuran na jutarnje predavanje sutra dan. Ili, ne daj bože, u afteru. Kako god bilo, istina je da za vrijeme fakulteta najviše i izlazimo jer još uvijek vrijedi ona "mladost ludost" pa nam to nije za zamjeriti.

...Sve glupe stvari koje ćeš napraviti na faksu i nikad više...


...9 tipova koje ćeš sresti na svakom studentskom tulumu...


Budući da i malo starija ekipa zna da se najbolje partija u studentskim godinama, upravo oni mogu udijeliti najbolji savjet u vezi toga. No, savjet u vezi toga ne očekujemo od profesorice. A upravo je jedna profa s faksa u SAD-u imala najbolji savjet za partijanje, a njega je njena studentica objavila na Twitteru.1. Spavajte više nego što učite

2. Učite više nego što tulumarite

3. Tulumarite što je moguće više


Ne moramo ni reći da su korisnici Twittera ovu objavu podijelili više tisuća puta, a savjet ove profesorice poslušat će mnogi studenti.

Ivana Petrić
foto: Pixabay


tulumarenjepartijanjepartysavjetprofesorica