Vodič za brucoše

Naučila ga lekciju: Studentici poslao svoju golu fotku, a ona ju proslijedila njegovoj mami

MojFaks | Laganini, 03.08.2017.Naučila ga lekciju: Studentici poslao svoju golu fotku, a ona ju proslijedila njegovoj mami

U današnje vrijeme društvenih mreža mogu se pročitati komentari djevojaka koje govore o tome da im nepoznati mladići sa svojih profila šalju neželjene 'dick picove'. Budući da je većini jasno o čemu je riječ ne trebamo posebno objašnjavati termin 'dick pic', ali jednoj djevojci je prekipjelo kada ju je takva jedna fotka dočekala u inboxu.

Studentica Madison Kohn sa Sveučilišta Arizona primila je u svoj inbox na Instagramu neželjenu fotografiju.Iako joj je na Tinder profilu pisalo: "Ako mi pošaljete dick pic ja ću tu fotku proslijediti vašoj majci", jedan mladić je ovoj 20-godišnjakinji poslao fotku svog penisa.

Nakon Tindera, mladić je pronašao Madison na Instagramu te joj ondje napisao da ne može spavati zbog nje, poslao joj fotku penisa i napisao da je divna. No, Madison se na svom Tinder profilu nije zezala jer je zaista i poslala tu fotku mladićevoj majci. Pronašla ju je na Facebooku.


Izvor: Daily Mail"Pozdrav, vidim da je vaš sin XX.
Nikada prije s njim nisam razgovarala, a on mi je poslao jednu fotku na Instagram nakon što me ondje našao.
Možete li mu molim vas reći da djevojkama ne šalje neželjene fotke penisa?
Jer ju nisam ni tražila
",
glasila je poruka upućena majci.

Naime, mladić kao i njegova majka su Španjolci pa je djevojka i dobila odgovor majke. No, stigao je i odgovor mladića koji je rekao da nije u redu što je Madison njegovoj mami poslala poruku jer ona nije skroz niti razumjela što je htjela reći.

"Ispričavam se, 1000 puta vam se ispričavam. Mislila sam da moj sin neće biti takav čovjek. Oprosti još jednom draga i bez brige. Razgovarat ću s njim", napisala je majka.


Madi je odlučila da neće trpjeti maltretiranje nepoznatog mladića... foto: Instagram@Madi Kohn

Možda će nakon ovog slučaja brojni dečki izvući poruku jer su neželjeni dick picovi vrsta maltretiranja.

Ivana Petrić
foto: Instagram@Madi Kohn


dick picneželjena fotkastudentica