Vodič za brucoše

[FOTO] Neda Ukraden pozirala ispred jednog od dva fakulteta na kojima je studirala: 'Nekad se cijenila pamet…'

MojFaks | Laganini, 06.12.2021., Autor: Vanessa K.Osim uspješne glazbene karijere, ima i dvije diplome u džepu!
Foto: screenshot via Instagram@neda.ukraden

Jeste li znali da je poznata pjevačica Neda Ukraden jedna od rijetkih estradnih umjetnica s područja bivše Jugoslavije koja se može pohvaliti s čak dvije diplome?

Neda Ukraden jedna je od najpoznatijih pjevačica iz vremena bivše Jugoslavije koja je svoju glazbenu karijeru započela sa sedamnaest godina.


No, bez obzira na njenu popularnost diljem Jugoslavije kada još nije bila ni punoljetna, Neda nikada nije odustala od svog obrazovanja. Ona je naime, završila čak dva studija: studij prava na Pravnom fakultetu u Sarajevu i studij Engleskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu.


>>>Poznata voditeljica poslala poruku maturantima: 'Srce mi se steže zbog svega što vam je oduzeto...'<<<


>>>Estrada prepuna akademskih građana: Neda Ukraden i popularni Knjaz prednjače po broju diploma<<<Neda je nedavno na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija kojima se prisjetila svojih studentskih dana. "Nekad se cijenila pamet, Nije bilo lako završiti Pravni fakultet u Sarajevu. Moji studentski dani", napisala je kratko.


Fotografije su sakupile gotovo 8 tisuća "lajkova" i nešto manje od 200 komentara podrške i pohvale od strane njenih obožavatelja.


Neda UkradenPravni fakultet u SarajevuFilozofski fakultetestradadiplome pjevačazabavaInstagram


Prati nas na Instagramu!