Vodič za brucoše

Najglasnija navijačica: Naš rukometaš je u vezi na daljinu sa studenticom

MojFaks | Laganini, 16.01.2019.Najglasnija navijačica: Naš rukometaš je u vezi na daljinu  sa studenticom

Obožavatelji rukometa sigurno gledaju svaku tekmu naše repke na Svjetskom rukometnom prvenstvu pa tako na terenu često vide i 22-godišnjeg igrača Marina Šipića. Ovaj mladi sportaš u vezi je pet godina sa studenticom Andreom i to na daljinu pa viđanja moraju usklađivati po njegovim gostujućim utakmicama te njenim fakultetskim obavezama.

"Svi tatini prijatelji su mi govorili da ću biti budući rukometaš, a ja sam im stalno govorio da nema šanse.", rekao je nedavno rukometaš, 22-godišnji Marin Šipić, piše 24sata. Naš rukometni reprezentativac igrao je u utakmici protiv Islanda, a njegova djevojka Andrea Šarčević bila je najglasnija navijačica na tribinama.

View this post on Instagram

Just smile 😁❤

A post shared by Marin Šipić (@msipic2) onKako piše Story, par je u vezi na daljinu već pet godina te pokušavaju uskladiti Marinove gostujuće utakmice izvan zemlje te Andreine fakultetske obaveze. Tako se već za vikend zbog ispita morala vratiti u Zagreb i svog dragog gledati na televiziji. Osim što se vole družiti s prijateljima, u slobodno vrijeme rado otputuju na obližnje destinacije, a nedavno su uživali u čarima Plitvičkih jezera i Pečuha, prenosi 24sata. "Volio bih zaigrati u Njemačkoj jer su tamo dvorane pune i igra se dosta energično.", izjavio je Šipić. Ako mu se ostvari želja, njihova veza na daljinu mogla bi postati veća za još nekoliko stotina kilometara. Budući da Svjetsko prvenstvo traje još neko vrijeme, Andrea će sigurno biti jedna od najglasnijih navijačica na tribinama.

autor: MojFaks
izvor: 24sata
foto: Instagram@Marin Šipić


rukometveza na daljinuMarin Šipićstudentica


Prati nas na Instagramu!